Att göra fel.

Det verkar vara min hobby.
Ingen bra dag idag.
Hoppträningen gick skit.
Clinicen därefter var bättre dock.
Dagens höjdpunkt var tävlingarna med Rebecca i morse, tack för att du finns fina vän! <3

Daniels häst är min drömhäst!

Eller iaf det jag såg av den. Jag kom precis hem ungefär från Helsingborg. Jag ska in där på fredag också, kanske imorgon på förmiddagen också bara för att jag kan ;) Och sen ska jag handla ett par stövlar, så bra pris hittar jag dem inte för igen!
Jag såg iaf denna hästen då, Daniel Zettermans ena som han red. Ett skimmelsto, sportig i typen med grymt fina former, som rörde sig helt ok och hoppade grymmebra! Dessutom var bara denna lilla häst bara 5 år! Den var också ganska feminin av sig, för Daniel såg stor ut på den och han är inte så lång annars ;) Perfekt tjejhäst och sen var det ju en skimmel också! Kärlek direkt på bara färgen ju! <3
Nu ska jag iaf byta om och sen ska jag bege mig till "min" lilla femåring som ska hoppa bana nu! :D Hoppelihopp ;D

Take a chance that you wanna take, just do it your own way.

Onsdag morgon och jag vaknade en halvtimme innan klockan ringer. Vad ovanligt!
Nu har jag iaf duschat, ätit och väntar på att pappa kommer så jag kan åka till tåget. Sen ska jag träffa Rebecca på bussen till skolan och sen ska vi glo på tävlingar! :D
I eftermiddag ska jag hoppa bana med Mache också. Kul!

Germany


Living in my own world,
Didn't understand,
That anything can happen,
When you take a chance.

I never believed in,
What I couldn't see,
I never opened my heart,
to all the posibilities.

I know, that something has changed,
Never felt this way,
And right here tonight,

This could be the start,
Of something new,
It feels so right,
To be here with you,
And now,
Looking in your eyes,
I feel in my heart,
The start of something new.

Now who'd have ever thought that,
We'd both be here tonight,
And the world looks so much brighter,
With you by my side,

I know that something has changed,
Never felt this way,
I know it for real...

This could be the start,
Of something new,
It feels so right,
To be here with you,
And now,
Looking in your eyes,
I feel in my heart,
The start of something new.

I never knew that it could happen,
Till it happened to me,
I didnt know it before,
But now its easy to see

This could be the start,
Of something new,
It feels so right,
To be here with you,
And now,
Looking in your eyes,
I feel in my heart,
The start of something new.


And who do you think you are...

LOL!!

You can bet on me.

Kommer ni ihåg att jag skrev i fredags att jag skulle avlida under detta lovet? Två dagar, och jag är död. Jätteseg och trött, så fort jag sitter hemma iaf. Så lite att göra! Egentligen har jag massor att göra, som att städa till exempel, men så fort jag kommer hem från stallet så blir jag trött :( Imorgon blir jag nog pigg iaf!! Jag och Rebecca ska in och kolla tävlingarna tillsammans, så jag åker från stationen 09.21 :D Äntligen lämnar jag lilla Perstorp, inte för att där är något fel på Perstorp (eller jo, det är stora fel på Perstorp) men ändå! Jag får åka till min underbara skola igen :D
På torsdag blir det bio med tjejerna och sen blir det tävlingarna igen på fredag. Måste titta på lilla Angelo ju! Tävlar stora klasser till helgen ;)

Förövrigt ska jag lägga mig i ett bad snart och sen blir det lite mat också med pappi sen.
Jag red Mache lite idag, jätteduktig var hon, gjorde byten på andra försöket och sen red Torun henne lite också. Hon känns nämligen som om hon lägger sig till höger i vänstervarvet för att komma undan arbete, för det känns som om jag glider åt höger hela tiden men sadeln ligger kvar när jag stannar. Så hon kollade av henne och visade sen hur jag skulle rida och hur det skulle kännas.
Under tiden Torun red Mache så fick jag rida Fashion lite, rätt kul att känna på henne lite nu när Torun rider henne regelbundet, hon är ganska mycket bättre då ;) Sist jag red henne så red Torun inte henne alls för hon var så sjuk då. Stor skillnad!

Imorgon ska jag rida Mache på hopplektionen, vi ska kolla av var hon ligger någonstans, så vi ska hoppa en liten bana och se hur pass mycket galopp och hur jag ska rida för att hon ska komma över 90 cm. Sist hoppade hon 85 och det var inga problem :) Men det var en linje med tre räcken, oxrarna behöver jag också ju ;)

Iaf, nu ska jag slänga mig i badet! :)

Fortfarande glad!

Haha, 10 timmar senare är jag fortfarande lika glad!
Jag hade världens konstigaste dröm inatt, no lie! Jag kan inte berätta vad den handlade om, jag kan inte ens säga vem den innehöll utan att folk tror jag är dum i bollen xD Känns bra ju! haha!

Idag ska jag rida Mache, får väl se vad dagens ridpass leder till. Kanske några språng? :)
Sen får vi väl se, Jessie kommer hit också så jag ska dra med henne ner till stallet med. Sen får vi se vad dagen bjuder på! :)

JAAA!!

Detta kommer bli så grymt! Blev bara så glad när jag fick mejlet nu :D Herregud vad detta kommer blir bra!

The muppet show!

 
Insanely strange.. And I like it!

Blåst och regn!

Idag har det mest regnat och blåsigt hela dagen. Blåser nästan halv storm här, och hästarna blir ju pigga därefter. Dunder fick bli dagens första häst, han behövde ridas igenom lite. Han var jättefin i slutet, men blev lite arg på mig en gång. Jag krävde för mycket tyckte han, och det jag krävde var att han skulle stå på tygel i halten. Då stegrade han sig och slog med frambenen :P Tur jag är van vid stegrande hästar!

Mache fick sig en konditionsträning idag. Det var egentligen inte meningen men det bara blev så! Jag började dock ridpasset med att lösgöra henne ordentligt i båda sidorna för hon vägrade att lyssna på mig alls i början. Så jag skrittade x antal varv runt pallen i båda varven och tillslut var hon väldigt fin.
Den där padden måste gjort susen också för hon var grymmefin i traven, låg på utan att bli stark (även fast hon försökte några ggr) och var bara allmänt pigg! Galoppen blev ju då tillslut konditionsträning, men den började med byten igen. Tillslut, efter att jag nött in dem i hjärnan på henne, red jag ett snett igenom och då bytte hon av sig själv, helt rent och åt båda hållen. Dessutom ett par gånger i rad ;) Duktig hest!!!
Efter lite byten galopperade jag på i en bra galopp i ungefär tio minuter, bara runt runt runt, och sen efter halva tiden in på mitten och bytte till det andra varvet sen var det samma sak där. Trött var hon sen! Hon skummade till och med i pälsen där ingenting hade legat emot :P

Nu ska jag bara chilla ett tag, duscha och sen kommer Jessie senare och är hos mig ikväll :)

Ma Cherie 28/10

 

The big big bang, the reason I'm alive.

Vaknade halv åtta i morse. Haha, får aldrig sova även fast jag har lov! x)
Idag tänkte jag direkt sätta igång med klippning och frisering av Dunder. Även fast jag kanske inte bli färdig idag. Mache ska också ridas. Sen kommer Jessie när hon har vaknat, när det nu blir vet jag inte ;)
Jag pratade med en vän från Tyskland igår och fick iaf höra att det är kallt och jävligt där också :P Det är kul att hålla sig lite uppdaterad om vad som händer där nere :) Jag vågade iofs inte fråga om Quantum ;)
Juan och fina Capser!

I want the world to see what you mean to me.

Red Mache innan idag. (btw, jag tror jag fått något under min a-tangent, så om där är någon bokstav borta är det förmodligen ett a) Hon vr iaf jättefin! Jag provade att lägga en annan padd under sadeln idag. Eftersom hon varit seg och konstig med sadeln och bara gelpadden, men hon reagerade ingenting nästan när jag red barbacka, så tänkte jag att det kanske var sadelns fel (eller fel och fel, det är nog bara nu i en växtperiod) och det var nog så, för padden hjälpte! Hon var sitt pigg alerta jag igen och det var en härlig ridtur idag. Dessutom låg det morötter i ridhuset och Mache kunde ju inte låta bli att stjäla en när hon skulle kolla på vad det var för något ;)
Hon är bara en så härlig häst, det är en stor fröjd att få rida henne! <3

Lyckad början på dagen!

Det blev en bra start på dagen idag! Della dubbelnollade första klassen och blev tvåa, sen blev det ett pet i andra klassen som är mitt fel :)

Första klassen: Ja, det började väl egentligen inte så bra, utebanan var frusen så hon snubblade rätt rejält en gång och gick ner på knä. Ingenting hände däremot, och hon blev inte halt eller något. Förövrigt kändes hon enormt fin i formen och var pigg och alert!
Först på framhoppningen stannade hon på första språnget på räcket, men sen tryckte jag över henne för det var bara trams. Hon gjorde nämligen likadant igår, och trodde säkert att hon kunde göra samma sak idag ;)
Banan var så grymt kul! Den var lite svårare än vad de flesta banor är och det är perfekt för Della och mig! Omhoppningen var deifinitivt en Della-omhoppning, hon var helt och hållet med på noterna igenom hela banan och det var så roligt! Det blev en dubbelnolla i den klassen samt en andra plats! :D Jag var sista startande så det var bara att rida så det ryker!

Andra klassen var en LB+5 och Della har bara startat den höjden en annan gång i sitt liv, och då stannade hon ut sig på andra hindret. Därför satte jag inga större mål utan tog banan som den kom och red hinder för hinder istället för att tänka så mycket på att jag skulle vinna, utan mer att hon skulle hoppa hela banan. När jag då kom på trean som var en ganska maxad oxer och hon bara flyger över den så kändes det som mitt mål var nått :) Tyvärr höll jag kvar henne lite länge till kombinationen så hon slog ner första en bakbenen, men hon hoppade allt annat perfekt och det var totalt mitt fel. Hon gjorde som jag bad henne och det fick vi ju för sen ;) Resten av banan gick som smort även fast det var två höga oxrar efter kombinationen :D Så nu vet vi iaf att hon inte stannar på höjden längre! Hon kan detta, hon ska bara få lite mer självförtroende själv också, sen kommer hon gå som en gasell runt banorna!
Och det var som Annica sa, att får se Della så pigg och glad och taggad på att tävla kan göra hela ens dag, och det är fröjd att rida denna underbara lilla ponny, som alltid gör sitt bästa! Det var längesen som vi kom hem från en tävling utan minst en rosett i bagaget, och det spelar ingen roll vilket disciplin det är. Hon är lika bra i båda nu! :)

I eftermiddag när tävlingarna är slut ska jag ta mig ner och rida Mache, sen ska jag ha sleepover med Jessie :) På onsdag bär det av in till skolan med Rebecca!! :D <3

Hemma igen!

Så nu har jag landat hemma igen efter en superhärlig eftermiddag och kväll tillsammans med min släkt! Härliga och roliga människor som man verkligen kan vara sig själv med, lika roligt varje år! :) Jag har också märkt det på mig själv att jag har öppnat mig mer mot andra människor för idag kunde jag till och med starta egna konversationer och skämta med mina kusiner utan problem! Tror minsjäl Tyskland hjälpt mig med en hel del ;)

Imorgon är det tävling med Della, första på evigheter känns det som! Ska hoppa en LB och LB+5 och jag hoppas att det kommer gå bra! Det är bara fem startande i första klassen, så man får hålla koll på vad de andra ryttarna får för resultat, för i bästa fall kan man bara satsa på att rida en dubbelnolla ^^
Men det kommer bli en tidig morgon, hur tidig ska jag snart beräkna. Men nu ska jag snart sova, TAGGA TAGGA TAGGA!!!!!

Helsingborg i veckan

I veckan har Helsingborg tävlingar i tio dagar (!) och jag och Rebecca har redan planerat att åka in två gånger! Haha vi kan inte få nog av vår skola! ^^
Just nu sitter jag i cafeterian på tävlingarna och dumglor. Ska snart gå ner och mocka hos machis så hon är klar till ikväll. Sen tänkte jag också kolla upp var kavajen är så jag har den till imorgon :) annars är nog faktiskt allt färdigt, benskydden är tvättade och stövlarna lika så. Schabraket är inte helt färdigt än men det fixar sig. Näääe nu ska jag sluta skriva för jag vet att jag bara skriver en massa strunt, jag är bara väldigt uttråkad :) hejdå!


Turn up the love.

Om ni undrar varför det ibland kommer lite random rubriker som egentligen inte har någonting som helst med att göra med texten så är det för att det är just den raden i en låt som kommer precis när jag ska skriva en rubrik :) Så nu vet ni!

Idag är det lördag, jag vaknade vid halv nio -.- Jag är nog en morgonmänniska ändå, skittrött på kvällarna och pigg på morgnarna, och om nu fallet är så så har det skett en drastisk vändning! Förr i tiden (haha nu lät jag gammal, no worries, är fortfarande bara sjutton. sjutton också!) så vaknade jag vid typ halv tolv? ett? ja där omkring. Nu får jag inte sova längre än till nio, dessutom kan jag vara uppe i 16-17 timmar, sova 7-8 h och sen vara pigg och uppe igen länge. Undrar om jag börjar bli vuxen?
Nu kom jag ifrån ämnet, det är lördag. Denna lördagen kommer jag först att fixa alla saker till morgondagens tävling. Därefter ska jag ner till tävlingen och vara funktionär i några timmar. Innan dess ska jag dock också duscha för sen åker jag direkt till Kronotorp från anläggningen, det blir enklast så :) Och då ska jag alltså på släktträff!

Nu tänkte jag sätta igång med mina stövlar. Därefter ska Dellas benskydd fixas, schabraket ska borstas av, det blev luddigt i tvätten, och sist ska alla kläder för imorgon läggas fram :)

Jaha, och nu då?

Ja, nu har jag lov i en vecka. Vad ska jag nu göra då? Vem ska få mig att skratta om dagarna, om inte mina underbara vänner och underbara lärare? Hopplöst med lov ju!

Imorgon ska jag fixa allt till tävlingen på söndag, innan jag ska ner till anläggningen om va funktionär. Om det ens blir några timmar för mig, det är inte överdrivet mycket starter. Efter det blir det släktträff i Ljungbyhed med min härliga släkt, och sen ska jag hem och sova. På söndag är det min tur att tävla = upp tidigt och fixa hästen, eftersom jag inte hinner göra det kvällen innan. Därför ska alla saker fixas imorgon innan jag åker till tävlingen, för jag kommer förmodligen åka direkt till Lj-hed efter :)

Därefter har jag bara ett tänkt biobesök och sen tänkte jag faktiskt ta mig in till Helsingborg och titta på när Angelo går 145 hoppning på fredag ;) Om jag nu inte missförstod Gunnar ;)

Japp, jag kommer avlida under detta lovet.

I heard him say I can't dance.

Har precis kommit hem från stallet. Idag red jag på Mache för första gången barbacka! Jag har suttit lite på henne innan och det märks att hon är grymt mycket starkare nu för då låg hon i handen och man gled fram på halsen hela tiden, nu sitter man stilla och hon går i uppförsbacke! :D Jag bara satt och log hela tiden och nynnade lite, haha, måste sett roligt ut men hon är bara för härlig! <3
Nu ska jag ta en dusch och sen blir det snart sängen. Kom hem ganska sent idag från stallet för att jag kom dit sent också :)
Jag har dessutom fått sysselsättningar till lovet, jag ska klippa Dunder, rycka Dellas man och Dunders också för den delen. Haha, Annica håller mig allt sysselsatt! Men det är bara roligt :D

Nu ska jag också hålla tummarna för att allt som ska gå vägen, går vägen imorgon! Hoppas hoppas hoppas!!

Avicii's nya låt

Har ni hört den? Ganska lam för att vara Avicii men ändå rätt okej! Superlove heter den, finns på Spotify och säkert på Youtube också :)

Idag har det varit Torsdag hela dagen! Jag har varit i skolan, haft tre grymma lektioner och egentligen slutade jag tolv, men jag var kvar till hela fem i två! Haha, jag hade ändå inget vettigare för mig och då stannade jag kvar med Becca på skolan tills hon skulle på Star For Life :) Vi hade lite halvt disco i matsalen igenom min telefon haha. Bara vi två där så ganska okej!
När jag väl kom hem, tåget hem förresten var SVINKALLT! Kallare på tåget än utomhus ffs! Hur nu det går ihop. Iaf, när jag kom hem städade jag upp på hallbyrån och telefonbänken, så vi kan börja tända ljus där, börjar bli lite svinkallt här också liksom ;) Iaf, sen dammsugade jag hela huset och tvättade golvet. Överallt förutom mitt rum och badrummet. Ja, och Stoffes men det får han ta själv! Eller så får han gömma pengar på sitt rum så jag kan städa det ;) haha!
Nu ska jag bege mig ner till hästen, tänkte bara skritta henne lite idag och böja igenom henne. Hon hoppade igår så hon har nog rejäl träningsvärk, plus att det är första dagen på "den tiden i månaden" och jag har rejält ont. Ändå överlevde jag dagen utan att svimma! :) Så jag tänkte bara skritta henne lite, barbacka! haha, dags att lära sig det med ;) Får ta någon till hjälp för annars kommer jag nog åka i backen.
Iaf, imorgon är det fredag, jag åker till skolan 20 över 7 och börjar tio! därefter är det lov i en vecka, som sagt, jag kommer avlida av tråkighet.

Ikväll skiter jag i allt.

Jag känner för att skriva något riktigt djupt och rörande. Jag vet faktiskt inte vad för mitt liv är så jävla bra för tillfället! Det känns som om allt börjar landa på plats nu och det är så himla skönt.
Jag vaknar varje dag och VILL till skolan. Det är inte en enda dag i veckan som jag inte vill till skolan. Nästa vecka är det lov, kommer fan dö av tråkighet för så roligt som vi har i skolan har man inte ofta på skolor.
Alltig börjar verkligen falla på plats och jag skiter i precis vad fan folk tycker om mig. Jag är den jag är och det är ingen som kan ändra på det. Jag vill vara jag, jag är faktiskt till och med nöjd med mig själv. Jag förstår inte alla dessa år som jag tyckt illa om mig själv och min kropp, samtidigt som jag inte vet vändpunkten för det heller. Jag vill inte leva något annat liv än det jag lever och det känns så jävla skönt!

Just nu finns det ingen som kan stoppa mig, ingen som kan trycka ner mig eller få mig illa till mods. Jag står stadigt på mina två ben och de kan alltid försöka, vilket många gör varje dag men det bara rinner rakt av mig. Det går bara in genom det ena örat och ut genom det andra. Detta är inte i ett försök att vara kaxig, jag vill bara tala om mina känslor på ett positivt sätt, för det finns ingenting mer positivt än en person som vågar stå för precis vad fan som helst. Jag står för vad jag säger, när jag säger att det finns många idioter i världen och när jag säger att jag går på, enligt mig, den bästa skolan man kan gå på! Att det är mer än 1 h resväg enkel resa för mig ingenting, för det är få skolor man längtar efter.
Och speciellt till mina vänner, tack för att ni finns! Jag vore ingenting utan er, självsäkra och stadiga vänner är det viktigaste! Tack! Tack tack tack! Ni betyder verkligen guld för mig <3
Och förresten, Helsingborgs Ridgymnasium, det är min skola det. Och det är jag stolt över!

Hemkommen

Så, nu har jag landat hemma efter skolan och stallet! Två riktigt fina hästar har jag ridit på idag.
Anastasia blev jag tilldelad på dagens dressyrlektion. Hon rids i vanliga fall med chambon. Idag hängde den bara runt halsen :) Och jag behövde till och med spö på henne! :O
I början var hon såklart pigg, men så fort jag började komma åt henne ordentligt då segnade hon och blev skitslö istället haha. Så det var spö på henne där så jag kunde komma åt henne ännu lite till.
Hon var iaf jättefin! Ville inte gärna jobba alltid och knäppte av i tredje nackkotan. Men efter ytterligare lite ridning så kände jag hur bjudningen kom fram i bettet och böjningen på nacken kom längre ner. Då kunde jag faktiskt släppa efter på tyglen och länge den och hon längde på halsen istället för att slå sig fri.
Galoppen var också bra, kunde rida ihop henne riktigt mycket där och det kändes himla kul att kunna göra för en gångs skull!
Och det enda Ann sa var "Riktigt bra jobb idag, Linnea" efter ridlektionen och det är alltid roligt med positiv feedback på sin ridning! :D

När jag kom hem sen så åt jag en macka och stack sen ner till stallet. Tog ut Della och fixade med klippmaskinen, sen satte vi på bremsen och klippte det som var kvar att klippa. Det blev faktiskt bra! och dessutom var stjärnan faktiskt inte så farlig som det såg ut. Den måste ha fixat sig själv idag haha!

Mache fick hoppträna idag, och hon var väldigt duktig. Lite ofokuserad i början och ville bara till de andra hästarna, men efter en tillsägelse så skärpte hon sig. Det slutade med att hon hoppade en böjd linje med tre hinder på som låg på 80/85 :) Så hon var väldigt fin idag!

Imorgon är det en kort och rolig dag, tre lektioner varav två iaf är roliga :) Börjar dagen med matte, därefter engelska och sist svenska. Sparar det bästa till sist, haha trodde aldrig jag skulle säga det om svenska! Jaja, nu ska jag käka lite och sen glo på Merlin :D

Ojoj!

Skrev ingenting igår, hade inte riktigt tid ;)
Så vi börjar väl med gårdagen då! Igår var det måndag, bästa måndagen på länge måste jag säga! Hoppträningen med A-man gick såå bra, även fast han sköt mig ut sadeln mer än två gånger :P Han hoppar som en katt, och inte på något dåligt sätt! Mysiga häst <3 Blev pånyttförälskad och numera ligger Harald och A-man på delad förstaplats, och det ska mycket till innan Harald tappar! Men vi säger såhär; ingen har tappat, A-man har bara höjt sig så mycket så han är lika bra som Harald :)
När jag sen kom hem red jag Mache. Hon såg jätteslö och seg ut, även fast hon vilat hela helgen + fått ökad havre och betfordos. Så jag tänkte "Äh, det är nog inte så farligt!" och satt upp. Hann inte mer än skritta femtio meter innan hon flög i luften för där var ett löv som låt på fel håll eller något. Som jag sa till en man som stod vid sidan av paddocken och tittade "Jag ska försöka överleva den här hästen nu, efter att ha vilat i tre dagar med ökad havre och betfordos" Och svaret jag fick var klockrent: "Lycka till!" haha!
Jaja, har jag gett mig på det, tänker jag inte sluta! Travade henne två stora varv i paddocken och sen när vi kom till galoppen gick jag in på en mindre volt, vilket nog var klokt, hon blev plötsligt väldigt pigg. Iaf, när jag galoppat några varv på volten gick jag ut på det stora varvet. Kom till samma ställe där hon hoppat innan och såklart hoppade hon iväg där igen -.- Haha, lite rolig är hon allt, hoppa hinder utan hinder är hon proffs på.
Jag överlevde iaf!

Idag hade vi först engelska med Anders, därefter klassråd med Annette. Innan klassrådet skrev vi ut en bild som vi skulle "ge" till Jonas. Så efter klassrådet satte jag fast bilden med magneter på tavlan med framsidan mot tavlan och ritade en ring runt den, samt skrev JONAS och två pilar ner mot pappret.
Sen när han kom då, så skulle han precis sudda på tavlan då, och fick syn på detta. Bara pekade på det och vi började flina åt honom, sen sa jag bara "Vänd på den" och han bara "Vågar man det? :S" haha, men sen när han såg den blev han glad iaf!
Tågresan hem gick fort för jag satt med en hel klump av Perstorpsfolk, och lite andra människor från skolan! När jag kom hem var det bara byta kläder och direkt till stallet för att Klippa Della. Hon blev såklart sur, men accepterade det mesta, tills vi kom till benen -.-' Torun fick bremsa henne så sen stod hon snällt och fint! Konstigt ;) Fick iaf klippt nästan hela hästen, förutom ena sidan på magen och ena bakbenet, men allt annat lyckades jag med! Min första helklippning av häst faktiskt! Så nästa vecka, när jag har lov ska vi sätta igång och klippa alla som behöver klippas.
Efter det longerade jag Masse, verkar som om det behövdes ganska rejält. Hon var inte samarbetsvillig i början men blev riktigt fin på slutet! Det märks verkligen att hon blivit starkare för hon kan gå i kort kort galopp på linan nu utan att jag håller i henne och det var hon inte kunnat innan. Hon börjar blir fin, lilla tjejen! :D
Efter passet var hon genomsvettig som vanligt, så det var fleecetäcke på medans jag mockade och fixade resten av sakerna. Hon är lite rolig för så fort hon kommer in i stallet är det power saving mode ON, för det tar inte mer än fem minuter innan hon står och hänger i linan eller över boxdörren, och det spelar ingen roll om det är innan eller efter man rider. Iofs ganska bra, för då vet hon iaf vad man ska lägga sin energi på :)
Imorgon blir det dressyr i skolan, vi får väl se vilken häst jag får! haha, det blir nog annorlunda varje gång nu, eftersom Spiden rider på onsdagar numera men det gör absolut ingenting för det betyder att jag får ha A-man på hoppträningarna istället :D

Efter skolan blir det ner och klippa det sista på Della, sen ska jag hoppträna med Mache för första gången på tre veckor ;)

Tävlingshelgen över.

Tråkigt nog inte min tävlingshelg.. Men nästa söndag så! :D Hemmatävling LB/LB+5 på söndagen. Gytt :D 

Della var jätteduktig, hoppade tre felfria rundor och piloten var inte dålig hon heller ;) 
Så många fina rundor, Perstorp hade en bra form, men ett STORT misstag från deras sida gjorde en av våra ryttare lite förvirrad och tyvärr blev det tre av fem nollor = 60%. 

Väl tillbaka hemma i Perstorp så hade jag och Mia kvällsjour ovanpå allt. Så när jag mockat hos Mache tog vi in hästarna så de kom in alla innan det blev mörkt. Fodringen gick fort och nu är jag hemma vid min kära dator. Jag väntar på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan hänga den, sen ska jag sova. Skola imorgon :D:D Jag är nog bra sär alltså, längtar efter skolan.. 

Jag funderar skarpt på att ha en frågestund här på bloggen. Man kommer att få ställa vilken fråga som helst, om vad som helst T. ex. "Är du kär?" eller "Varför dör illrar?" och jag kommer isåfall svara på ALLA frågor, i ett inlägg, så bra jag kan :) Skulle det va kul? Säg till isf! 

Standing in the hall of fame, and the worlds gonna know your name.

Just hemkommen från Gråmanstorp! Varit med Torun på tävling, Fashions andra tävling. Hon var jättefin och skötte sig verkligen som en dressyrhäst. Procenten kommer de också, när Fashion får lite mer rutin bara :)

Nu ska jag titta lite på Heartland, Mache är fixad, mockat och så. Så jag har en ledig kväll för en gångs skull, eftersom jag kommit överens med mig själv och Torun att Ma Cherie ska få vila hela helgen. Hon har haft en intensiv period med mycket nya intryck och många nya övningar och så. En liten vila gör henne bara gott :) Därför får hon ha ett par dagars vila nu innan vi kör igång som vanligt igen :)


För vi lever alla med känslan att falla och vid tomhetens botten står vi på toppen.
 

Underbara fredag!

Idag är det äntligen fredag igen. Snart är det måndag igen med andra ord :D 

Idag har vi haft världens grymmaste debatt, mitt "lag" vann! Vi var iaf grymt lika så Jonas och Uffe kunde nästan inte bedömma den haha! 
Innan dess hade vi Entreprenörskap och vi började prata om showen, så awesume! haha, vi är redan sjuhunda meter framför Petra i planeringen men ändå! 
Efter lunch hade jag engelska, där jag pratade engelska med mina vänner, som svarade på svenska. Det lät nog lite roligt! haha. Därefter hade vi biologi och sen slutade vi för dagen. Bussen kom däremot fem minuter för sent till skolan så den va ganska sen därifrån också, men han kunde åtminstone stampa på gasen och vi hann ändå med vårt tåg 17 över! :) 

Nu ska jag äta något, sen ska jag ner till stallet och hjälpa till i stallet lite. Mache får vila idag, det har verkat som om hon har behövt det de senaste dagarna. 

Ikväll blir det Heartland-mys och trevligheter! 

Make this dream the best I've ever known.

Riktigt bra dag idag! Både Della och Mache var fina. Della hopptränade, hoppade både oxer och räcke på 1m nemas problemas!
Mache fick sig först en skrittrunda i skogen med Malin och Missy, supermysigt! Mache behöver det också för hon behöver slappna av lite mer i skritten :) Sen red jag henne lite på banan och gjorde lite byten, innan jag tog in henne :)

Skolan idag gick också bra. Vi hade först matte, och det gick faktiskt helt okej, när jag och Becca fattade det tillslut. Efter det, var Anders sjuk idag igen så vi hade bästa läraren i två timmar istället, Jonas :) Däremot delade vi upp timmarna och hade svenska en timme och engelska en timme, så vi faktiskt skulle hinna färdigt med engelskan också ;)
Efter så åkte jag med Johanna till Åstorp, för det var ett nytt tåg, så jag kunde ladda telefonen lite. Sen satt jag kvar i Åstorp och inväntade mitt tåg. Härlig dag ändå! :D

Nu ska jag snart gå och bada idag igen, tror jag. Hann inte ligga så länge igår :) Älskar att bada :D


Those days are gone, now the memories are on the wall.

Skolan idag var faktiskt rätt okej. Vi hade först matte och det var väl inte världens roligaste, därefter biologi och det var väl inte heller världens roligaste. Däremot, ridlektionen! Ah, alltså, jag kan leva på den länge! A-man får massvis av guldstjärnor idag, så himla fin var han. 
Hela lektionen handlade om att hitta harmoni och att få hästarna avslappnade. A-man var som vanligt ganska spänd i början och ville springa iväg mest, men efter x antal övergångar så hade han så fin takt och form i traven! Han ville till och med fatta vänster galopp idag! Han fattade fel första gången, men då bara bröt jag av snabbt och gav honom en ny galoppskänkel. Och då fattade han rätt hela fem gånger i rad! Jag red nämligen övergångar där också. Nu när man ridit honom ett par ggr också så börjar man känna hur man ska göra i olika situationer och det går bara bättre och bättre för varje gång. Jag skulle lätt kunna fortsätta att rida denna hästen resten av terminen. 
Ann berömde mig ganska mycket faktiskt, han är inte lätt i vänstervarvet. Men sen efter galoppen också så var han om möjligt ÄNNU finare, så som sagt, STORA guldstjärnor på honom idag! :) 

Nu håller jag på att baka kladdkaka, och senare ska jag ner till stallet och rida fina Mache! Hon går också från klarhet till klarhet och hon är riktigt fin att rida nu. Mysig lite häst! 


Infinity.

Mache var som vanligt jättefin idag igen! Jag red henne faktiskt bara vanligt, för det var dressyrträning i ena halvan av ridhuset och dessutom stod hon igår .)
Hon var däremot lite slö faktiskt, så vi ökade hennes havremängd igen, hoppas hon blir piggare. Hon har varit lite lam de två senaste gångerna som hon blivit riden så hon kan behöva lite extra energi faktiskt :) Inte mycket man kunnat säga så om henne! haha!
Förövrigt känner jag mig allmänt positiv, jag har lagt det bakomflutna före mig, eller tvärtom kanske det var :P haha, Hakuna Matata som man säger!

Lyckligare nu!

Just nu finns det ingenting som kan fucka upp mitt liv. Det skulle väl va om Mache blev skadad eller något, men det betvivlar jag ;) Hon är ganska försiktig av sig :) 
Jag är bara så himla glad varje dag, jag vaknar till och med glad och det har jag aldrig gjort under de senaste 7 åren typ. Det finns ingenting som kan stoppa mig från att göra vad jag vill, jag har helt underbara vänner och jag älskar verkligen skolan jag går på. Aldrig förr har jag verkligen kämpat för att få bra betyg, det har liksom bara flutit på innan och de har kommit "automatiskt". Nu vill jag verkligen detta och jag vill verkligen till skolan! Det finns ingen tråkig dag med de vänner som jag har, och vi går aldrig hem från skolan utan att ha skrattat minst en gång. 
Jag har till och med börjat gå till skolan utan smink, det har inte hänt de senaste 6 åren. Jag har slutat försöka dölja mig själv, om man verkligen tycker om en person ska man kunna tycka om den även utan en massa fina kläder och smink. Jag vill kunna va äkta, inte fake. Detta gör bara att jag mår ännu bättre! :) 
Mache är också helt underbar, underbar att rida och att hantera, sålänge jag är på marken så går hon vart jag än går och blir inte rädd för något. Det händer fortfarande lite när jag sitter i sadeln, men mindre och mindre! Hon är verkligen på väg mot tävlingarna nu, och det är himla roligt, eftersom jag ridit in henne själv med hjälp av olika personer, men det är jag som spenderat alla timmar i stallet och gjort henne till den hästen hon är idag :') Då är det faktiskt extra speciellt. 
Som det ser ut nu, så kan ingenting förstöra mina dagar. Jag kör mitt eget race och antingen får man hänga med eller stanna där man är, för jag tänker inte stoppa upp någonting längre. Detta är mitt liv, jag lever det hur jag vill, och jag tänker inte leva efter någon annan! 


Släpp allt och känn hur vi lättar.

Givande men kort dag idag! Har haft sammanlagt en kurs idag, svenska :P Anders, vår engelskalärare, var sjuk så Jonas tog den timmen också och hade svenska.
Jag skrev nästan klart min argumenterande text, så jag kan fokusera på debatten fram till fredag, då stordebatten ska bli av. Inte världens enklaste ämne jag valt att skriva om på argumenterande text, men det ska nog gå! :)
Vi hade också en pjäs idag, med två tjejer som skulle utspela självskadelse. Det var faktiskt väldigt intressant, och man kunde verkligen känna smärtan igenom dem, även fast de bara spelade. Grymt duktiga skådespelerskor, de kommer nog bli något!
Och efter pjäsen hade vi svenska igen! Tur man har en grym lärare bara, annars hade det nog blivit lite tråkigt, men där är aldrig en tråkig stund på hans lektioner! :)

Bussen till knutan var så jävla full sen så jag trodde verkligen vissa människor skulle smälla av haha! Rebecca är en av dem ;P Så grym kommentar hon la, så det var sjukt!
Tåget sen så sov jag hela vägen hem nästan, jag fick till och med sätta alarm för att jag skulle vakna i tid haha :P

Snart ska jag ner till stallet, men innan dess ska jag med pappa och handla för de ska elda upp gasol i byn senare, så vi tänkte titta på det, häftigt jue!! :D Sen tänkte jag också baka en kladdekaka innan stallet. Goott!

Två tyskar.

Idag var där två tyskar i stallet, jag trodde jag skulle dö. De sa tyska ord som jag faktiskt kände igen, som mein pferd och lastas. Shit, ramsbrock-flashback blev det där!

Idag fick mache sig ganska många nya erfarenheter. För det första spolade jag hennes ben med slang när hon kom från hagen för de var alldeles leriga. Jag tvättade hennes man och pannlugg med slang också, och vi hade ganska delade åsikter om den punkten om vi säger så.. Den blev iaf ren! :)
Tvättade svansen också, och det är hon van vid. Sen la jag på henne ett fleecetäcke runt halsen och ett över kroppen. Hon var inte speciellt skitig på kroppen så det var bara benen och halsen som blev tvättat, förutom manen :)
Sen fick hon stå i boxen medans jag fixade lite med tvätten och så. Sen tog jag ut henne igen och sen fick hon springa lite i ridhuset. Satte upp ett hinder också så hon fick hoppat någonting denna veckan. Glad blev hon iaf! :)
Sen när vi kom in gjorde jag min första knopp med inbakad fläta i pannluggen och det blev jättebra faktiskt! Haha, stolt kände jag mig allt lite grann faktiskt :) Sen flätade jag manen så den skulle stanna på en sida, får väl hoppas de sitter kvar imorgon också :)

Nu ska jag duscha och sen sova. Upp tidigt imorgon! :)

Let's make some memories.

Ja, vaknade 9 idag, yaay. Haha, jag har i princip inte gjort någonting idag :P Jag har slängt in en maskin tvätt, och har precis kollat på Merlin Season 5 Episode 2 Arthur's Bane Part 2. Åh, vad bra den serien är!!!!! Blir lite halvgalen av den, sådär. Nu tänkte jag nog faktiskt titta på Heartland igen, för den är också grymmebra den serien :)

Ett inre av glas, ett hjärta av kras - en jävla fasad!

Så, nu har hästarna fått mat. Jag var i stallet halv nio, kl nio var fodringen klar och sen skulle det vattnas, sopas och så. Det gick ändå fort :) 
Nu ska jag bara ta det lite lugnt innan jag ska ner och skriva till Torun idag. Efter tävlingen sen ska jag fixa Mache lite inför imorgon :)

Finaste Quantum <3

Fredagkväll

Ja, jag åkte ner till stallet så sent som tio i 7 tror jag. Jag hann rida däremot, för Torun hade en privatlektion efter.
Mache var lite stressad i början, hon ville bara springa. När jag försökt göra allt slängde jag spöet. Hon har aldrig blivit stressad av att jag bara haft det i handen innan, så det blev lite knasigt. Men hädanefter får jag väl ha det liggandes i kanten så jag kan ta det när det behövs :)
Idag bytte hon däremot efter många enkla byten även från vänster till höger. Nu tänkte jag låta det ligga lite i några dagar, så hon inte blir för upphetsad på byten. Hon är så himla känslig för viktförflyttning så så fort jag flyttar mig lite åt fel håll så byter hon, till och med på rakt spår :P

Innan stallet hann jag skriva om min svenskuppgift, lämna in min biologiuppgift och nu tänkte jag snart gå och sova. Imorgon har jag jour i stallet, så det blir upp tidigt igen! Fast ändå inte så tidigt, jouren är halv nio så :P
På eftermiddagen ska jag skriva till Torun på träningstävlingen i dressyr, sen blir det ridning efter den.
På söndag ska jag förmodligen ha en fotosession med Mache och Olivia, så jag tänkte fixa till henne lite imorgon eftermiddag med, tvätta svans och man och även rycka den lite och vita benen och så :P Så hon är finis på söndag! :) Sen blir det massor av bilder förhoppningsvis! :D 
Fullspäckad helg, det bästa som finns! ;)


Skolarbete till hundra!

Skolan idag har varit lång men ändå rolig! Är så himla härligt med lärare som man verkligen tycker bra om och som är allmänt härliga :) 
Jag var på skolan redan 1,5 h innan vi började i morse för att jobba med min svenskauppgift, bland annat. Detta året ska jag verkligen ta vara på tiden man har och göra allt jag kan på den. Det ska bli roligt att se om det blir någon ändring i betyget då :)
Ananrs har jag haft Entreprenörskap, Svenska, Engelska och Biologi idag och alla fyra lektionerna har varit bra och chill. Som sagt, härliga lärare! ;)

Nu ska jag sätta mig och fixa ihop en liten affisch till öppet hus och sen ska jag ner och rida tänkte jag. Ikväll blir det lite mer kluring på debattuppgiften och den andra svenskuppgiften. Jag ska också göra klart biologiuppgiften! Effektivt arbete var det ja! 

Skola + ridning!

Skolan idag var snabb, eller den gick fort iaf. Hade rätt okej lektioner också, matte, engelska och svenska, och slutade tolv. Lagom gytt! :)

När jag satt på tåget så somnade jag och höll på att missa Perstorp! :O Haha, jag vaknade precis utanför typ :P Känns som om jag ska sova nu så fort jag har duschat ;)

Mache var också fin idag, lite överskottsenergi men det var kallt ute och hon vilade igår så förståeligt iaf. Gjorde galoppombyten idag jättebra, i början och sen blev hon lite för ivrig och ville byta innan jag och då blev det lite obalanserat och då gick det inte. Så sen vände jag på ett annat ställe och bytte och då gick det bra för då var hon inte med på det :P Sen var hon iaf jättefin! :)

Imorgon ska jag ta tåget 7.21 och va på skolan innan jag börjar för att börja med min argumenterande text. Sen börjar jag 10 och slutar tre. JIPPIE! Veckans längsta dag haha :P

Onsdag.

Påhittig rubrik right? Jag vet, jag är grym.

Idag har jag varit i skolan som vanligt dårå, matte direkt på morgonen, därefter rast och sen biologi. Film om islandskap på biologi, himla söta ungar var där! Sen hade vi ridning och jag red A-man.
I början var han smått spänd och gick och glodde på precis allt. Senare slappnade han av efter många övergångar och så.
Sen i galoppen var han lite dum i vänstergaloppen men högergaloppen var super idag! Han ville till och med samla sig lite.
Ann sa iaf att takten och formen var riktigt bra, och att i vänstergaloppen måste man bara rida honom rakt i princip, för att han ska hitta rätt. Han slänger lätt ut sin bog åt höger nämligen. Men annars var han jättefin!

Mache får sin vilodag idag istället för imorgon. Och jag med för den delen, har varit så grymt trött idag, och ridningen på A-man gjorde inte det hela bättre, om vi säger så ;) Det gjorde iofs inte, trötthet av träning är mycket bättre än trötthet av sömnbrist :P
Så därför tar jag en "day-off" idag från stallet, Mache får vila och jag får vila :)
Nu ska jag iaf ner i byn och handla för att kunna baka kladdkaka och det blir dagens fika! :)

Who owns my heart, is it love or is it art?

Skolan idag gick fort och bra! Bra lektioner, roliga lärare och slutade tolv, kan ju inte bli bättre! :D

Ma Cherie var också duktig idag! Gör rena galoppombyten från höger till vänster, lite sämre på det andra hållet dock. Men det kommer! :) Bara att fortsätta träna och träna.

Imorgon går jag till tolv, har dessutom ridning från 11 till 12. Annars är det väl inga höjdarlektioner imorgon, biologi och matte, jippie liksom.
Nu ska jag iaf gå och duscha min onda kropp, Mache stannade lite tvärt en gång idag så jag slog ihop ryggen typ. Får väl se om jag kan röra mig imorgon :P Painkillers!! Sen ska jag iaf sova, är så grymt trött.

Fin unghäst

Ma Cherie, e: Lambourgini - Kaliber - Ralmé Z - Nepal, f. 2007, äg: Torun Hallström.
Det är en fin unghäst det. Och ja, jag anser att hon är en unghäst fortfarande, för hon är så pass sparsamt riden.
Idag var hon däremot väldigt fin! Som vanligt, hon är minsjäl alltid bra. Men idag var hon speciellt bra. Jag red enkla byten på volt och gjorde färre och färre skrittsteg emellan. Tillslut gjorde hon bara ett halvt skrittsteg och bytte ändå. Då tänkte jag, äh, vi provar. Så nästa varv jag kom, ställde jag mig upp i stigbyglarna, såg till att hon var i balans och när det var dags bara gjorde jag den andra galoppskänkeln och gjorde ett ledande tygeltag. Sen kände jag efter, jo vi gick i rätt galopp och det med både fram och bak! Den hästen är minsjäl fantastisk! Så lättlärd, för när jag klappade om henne och visade att hon hade gjort rätt så gjorde hon det igen fast åt andra hållet, när jag bad om det :')

Nu väntar jag bara på att Emma ska komma tillbaka så vi kan gå och lägga oss, skola imorrn ju! Sen blir det en liten utflykt och därefter rida min fina häst igen! <3


Allt som kunde gått fel..

Har fanimej också gått fel idag. Men jag är lika glad för det! Man kan antingen skratta eller gråta och jag väljer att skratta åt det :)
Dagen började med att jag försov mig så jag missade 07.21 tåget. Fick ta det 07.53, det fastnade i Åstorp pga signalfel. Stod stilla där i 25 min. Sen fick vi köra med reducerad hastighet fram till Bjuv. I Mörarp fick vi invänta ett annat tåg, och stod stilla i fem minuter där med.
När vi väl kom till HBG märkte jag att jag missat 27:an med tre minuter. Retligt, så jag tog 1:an till Dalhem och gick därifrån. Jag fick upp värmen iaf, det är det ingen tvivel om!
Efter lunch hade vi hoppträning, ja och det gick väl ganska bra också. Gurra var duktig, jag fick rida henne istället för A-man gick Spiden.
Bussen hem från skolan körde fel, TVÅ gånger dessutom! Däremot satt vi där bak och flinade åt honom, och samtidigt som vi sa ganska högt att vi skulle missa våra tåg så han kunde åtminstone stampa på gasen! Bussen kom till knutan 46 och jag sprang ner till tåget, som precis när jag kom ner stängde dörrarna förutom en som en snäll kille höll upp, så tack för det! Jag kom alltså iaf med tåget och det var bra :)

Nu ska jag ner till stallet och rida. Ganska fint väder idag ändå, så det blir kanske ute, vem vet? ;) Sen ska jag hem och duscha och packa ner lite saker, sen ska jag hem till min syster som jag ska sova hos inatt, för hennes pojkvän är borta!

Imorgon kommer det lite nytt och överraskande faktiskt! Ni får helt enkelt se då ;)

Where have you been?

Mache vet verkligen hur man ska göra sin ryttare glad. Hon gör min dag gång på gång och det finns ingenting bättre än henne. Verkligen inte alltså :')
Idag red vi bara lite vanligt, hon vilade igår istället för idag och det gjorde också att hon var lagom pigg idag! Hon låg på ganska bra, och var pigg och arbetsglad. Däremot blir det lite för mycket ibland och hon blir stark ganska lätt. Just också eftersom hon har den lilla nacken med.. Men det blev bra, skummade gjorde hon iaf runt munnen och det är ett gott tecken :) Gjorde några väldigt fina trav-halt,halt-trav-övergångar också, och fina galoppfattningar samt ökningar. Travökningarna börjar komma fram också och det är bra!

Nu ska jag inte göra någonting annat än att glo på film. Jag såg btw det första avsnittet av Merlin säsong 5 innan, Arthurs Bane Part 1, och jävel vad bra det ska va då! :O
Sen blir det duschen senare och sen sova. Imorgon är det hoppeträning i skolan :D Så får vi väl se om jag ska ha A-man eller någon annan. Det beror på om Spiden rider imorgon eller om de har teori.

Stort vill-ha-begär!

Denna har jag letat länge efter, och den har inte funnits för tjejer så länge. Så jävla grymt att ha denna alltså!


Den kostar 499:- dock, men fyfan vad jag vill ha den alltså!

Slappedag!

Är lika med städning. Jag känner att mitt rum kan behöva lite städning, och det är lika bra att göra det idag, när jag väl är ledig :)

Imorse vaknade jag och kände mig ganska utvilad. Varm var jag också och det kände jag genom att känna med ena foten över den andra. Sen slog det mig att jag lyckats ta av mig mina byxor i sömnen, och därmed också strumporna! Till tåga på allt hade jag dessutom kastat den tvärs över hela rummet i princip och när jag sen skulle hitta dem igen kunde jag inte det. Inte förrän jag reste mig upp och tog några steg ifrån sängen, då såg jag dem plötsligt. Undrar vad jag drömt om inatt.

Nähe, nu ska jag börja med mitt kära städande, rummet får gå först och därefter huset. Är det lördag så är det! :)

Bångstyrigt sto.

Idag var Mache bångstyrig så det hette duga. För det första var hon alldeles överpigg, och det medförde att hon försökte springa ifrån allt arbete hela tiden. För det andra gick hon och glodde på ALLT, allting var läskigt, och så jävla mycket finns det inte att glo på i Perstorps ridhus. Så fort hon skvätte grus på väggen, o jävlar vad det var läskigt! Fick en droppe från taket på rumpan och sen bar det iväg. Dessutom var hon stel i högersidan, så det blev ganska mycket böjning och lösgöring idag.
Dessutom var hon så satans pigg så inte ens mina förhållningar lyssnade hon på, när jag skulle göra enkla byten försvann hon iväg i trav när hon skulle stanna på mitten -.-' Det mesta stämde alltså inte idag. Haha, men det mesta gick igenom sen, hon var ganska pigg som sagt så jag fick rida ett tag innan hon brukade allvar.

Skolan idag gick fort även fast det var veckans längsta dag. Svenskan var som vanligt den bästa lektionen, men engelskan var inte helt fel idag heller! Vi fick även reda på vilka hästar vi ska ha nästa period, jag fick den jag trodde jag skulle få. A-man :) Motiveringen var att de ville ge mig den utmaningen för det tyckte att jag utvecklats så pass mycket under året som gått. Och det är alltid roligt att höra! :)

Imorgon får jag äntligen sova utan alarm! Så förhoppningsvis sover jag också, vilket jag tvivlar på, eftersom jag aldrig sover längre på helgerna när jag är van vid att gå upp tidigt. Haha, roligt liv man har!
Nu blir det iaf film och mys vid min kära dator.

Träningsvärk.

Ja, inte jag alltså men Mache. Hon var seg, stel, trött och ville inte jobba idag, vilket jag redan visste. Så som hon hoppar är det inte konstigt att hon får ont i kroppen :P
Det blev alltså ett litet enkelt pass idag. Jag skrittade hennes ett tag i början, böjde henne i båda innersidorna runt om pallen så hon gick igenom helt. Sen travade vi lite och tog ungefär en halv volt galopp i båda varven sen skrittade jag av igen. Snabbt och enkelt alltså ;) Så får det bli när hästen är så trött att hon knappt orkar gå någonstans!

Imorgon är det fredag!! Vilket är helgött, med tanke på att vi har sovmorgon. Däremot har vi också den längsta dagen på veckan, går hela vägen till tre! :O Haha, ska vi säga, ettorna går till fyra ^^
Så nu blir det en lång och mysig dusch och därefter blir det ett låångt sovpass!

Skrämmande..

Det är nästan skrämmande vad högt min statistik steg igår, när jag skrev det första inlägget. Konstigt att man är intressant när något går dåligt i sitt liv men inte annars! Haha!

Idag har jag varit i skolan. Två av de bästa lärarna hade jag iaf idag, och det var ganska chill. Imorgon börjar jag inte förrän 10 (!) så jag har två timmars sovmorgon :D Hur bra som helst!
Efter skolan var jag hos min syster och bakade kanelbullar. Jättegoda blev dom, och sen tittade jag på en del av Lejonkungen med Axel och Emma innan pappa hämtade mig.
Nu ska jag snart ner i stallet och rida den fina lilla hästen lite! Tänkte bara ta ett litet lugnt skritt och travpass idag för hon hoppade igår, och hon får ganska mycket träningsverk efter hoppningen. Men iaf, stretchning blir det också så hon blir mjuk i benen igen :)
Nu äre mat!

Världens bästa häst! <3

Ma Cherie var sååååå duktig idag på hoppträningen! Det märks att hon älskar att hoppa, och att hon litar på mig :D Hon har idag hoppat vattenmatta, läskig grind, solfjäder och trekombination för första gången i sitt liv. Ett stopp på mattan och ett stopp på solfjädern, men annars ingenting :'D
Därefter redde jag upp allting som var dåligt och nu mår jag bra igen :)

I skolan idag hade vi först matte, sen rast. Därefter hade vi biologi och skulle ut i skogen.
Ridlektionen idag var däremot väldigt intressant! Jag fick rida A-man :D Väldigt trevlig häst, lite stark vissa stunder men superfin annars! Stora gångarter, hoppar tydligen också bra, det vet jag däremot ingenting om. Men ändå himla rolig! Det var klart svårt ibland eftersom han är en vinglig fyraåring men Ida-Maria tyckte jag skötte honom bra ändå :D Så det var roligt. Förmodligen kommer jag ha honom nästa period också, sa dem. Så jag får önska Harald nästa gång! :P

För många frågor, för lite svar.

Så känner jag just nu. Jag förstår inte. Jag har så många frågor, och alldeles för lite svar. Varför? Varför jag? Mitt första riktiga förhållande, och så blir det så. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Och det enda svaret jag fick var totalt värdelöst. "Jag orkade inte!". Vad fan är det för ursäkt egentligen?! Jag är så arg, arg så jag gråter. Arg på människan, arg på mig för att jag blir ledsen över någon som inte är värd det. Så fruktansvärt arg på mig själv. Det finns inga ord för att beskriva hur mina känslor är just nu. Allting är förstört, min syn på förhållanden, min syn på män, min syn på mig själv. Tack, jag bugar och bockar och säger ett stort fett jävla TACK för att du gav mig detta. Tack så jävla mycket, misstro för allt och alla, tack!

Ingen ridning ikväll!

Nä, Mache fick sig en till vilodag. Jag var för arg för att rida :) No worries, är inte arg nu längre ;)

Innan idag hade jag en helt grym skoldag, grymma lektioner med grymma lärare! När jag slutat klockan 12 åkte jag in till knutan och mötte upp Jessie där. Så tog vi en runda in till väla, Jessie skulle ha en tröja och jag behövde ny foundation. Så det fick bli så :) Vi pratade också väldigt mycket, så det blev trevligt.
När vi kom hem till Perstorp sen så gick vi hem till henne och hon klippte mitt hår. Raklugg denna gången och mycket uppklippning, så nu är det lite mer volym i det ^^
Sen pratade vi lite till innan jag stack hem. Bytte om och mockade hos Mache och sen åkte jag till Emma och pratade ännu mer där. Mycket prat idag! Men det är bra :) Det behövs dagar som dessa också.
Imorgon är det ridning i skolan, efter en mattelektion och därefter en biologilektion. Som tur är att vi slutar efter ridningen klockan tolv ;) Himla bra schema alltså!

Det har slitit mig itu

Ja, nu har jag äntligen hamnat hemma. Med nytt bredband dessutom! Vi ska dessutom få ännu snabbare, 24 MBit, så snart som möjligt! Himla skönt.
Jag är iaf hemma nu. Jag slutade två idag = det har tagit mig 3,5 h hem från skolan. Med bil tar det 35-40 min! Vad i helvete!!! Jo, nu är det något jävla kontaktledningsfel. Tågen ska inte komma igång förrän vid midnatt här igen! Hur roligt blir det imorgon bitti kanske? Varöfr ger de inte bara upp sina desperata försök att få tågen att funka på denna banan, det är ju ganska klart att tågen inte vill rulla här. Bussarna däremot, alltid i tid.
Jag tog iaf tåget till Ängelholm med Rebecca och sen bussen därifrån till Åstorp, för enligt appen skulle tågen gå från Åstorp. Icke, när jag kom dit stod det ersätts av buss på alla tågen. Jahapp, väntade där i ytterligare en halvtimme, telefonen dog och mina anklar gjorde så jääävla ont. Så när vi lämnade Klippan lånade jag en väns mobil och skickade till pappa, så han kunde hämta mig när jag kom till Perstorp.
Som grädde på moset iaf så fick jag ett 200g choklad av pappa när vi kom till Perstorp. Jag kände att jag behövde det, efter denna dagen. Och ja, nu tycker jag synd om mig själv, ni behöver inte göra det om ni inte tvunget vill ;)

Förövrigt har dagen varit ganska bra! Försenat tåg i morse, därefter försenad buss. Sen tre lektioner med entreprenörskap, biologi och naturkunskap. Efter lunch hade vi hoppträning och jag hade finaste Harald. Han var förövrigt stel i båda sidorna och stark därefter. Inte förrän vi hade hoppat några språng och några dåliga sådana, då släppte han och sen var han super! Han var bara liite vinglig och slog ner ett hinder en gång men enligt Ann hade hon aldrig sett honom hoppa så bra när vi hoppade oxern lite högre. Han behöver komma upp lite för innan dess brukar han inte allvar, men sen var han iaf fin och slappnade av riktigt fint!

Nu har jag precis smort in mina anklar med arnika och satt på dubbla strumpor, tänkte antingen glo lite film nu eller något sånt. Jag kan helt enkelt inte åka till stallet idag, så ont som jag har. Jag kunde inte ta ett litet steg utan att det gjorde svinont innan så :( Så idag blir det bara lite chill och sen tagga om för en kort dag imorgon, som inte tar längre tid än fram till tolv att sluta! :D

RSS 2.0