konstig känsla.

Igår morse vaknade jag av att jag hade extrem värk i magen (tror de flesta förstår varför), gick upp på toa och såg att ja, det var det då. Jag blev ändå tvungen att ta mig ut i köket för att hämta en värktablett. Väl ute började världen snurra och svartna, men jag lyckades trycka ut en tablett och skulle lägga upp förpackningen igen. Jag tittade då upp, men lyckades träffa kanten (handen darrade och blicken flackade) och skulle då kasta upp den innan jag skulle ta stöd. Så långt hann jag däremot inte. Nästa sekund vaknar jag på golvet, ena benet krampade lite och jag drog själv över magen i ett försök att dämpa värken. Då kände jag att det rann i pannan och tänkte att det nog var kallsvett, man kan få det när man svimmar, men kollade på handen efter och såg att det ar blod. "Shit" tänkte jag, "Jag måste kolla vad som hänt". Jag såg också förpackningen låg på golvet bredvid mig, så jag hann inte ens kasta upp den.
Den enda spegeln vi har i lägenheten är den på badrummet också så jag tog mig upp igen och gick in och kollade. Det var fortfarande lite yrt och svart men jag såg ändå att jag fått ett jack i pannan. Kände mig också spyfärdig så jag satte mig ner igen och skrek på krille som kom. Stackaren som kommit hem från jobbet tolv och inte somnat förrän två, och så kallar jag på honom 6 på morgonen :( 
Såret blev 2.5 cm långt och 2 mm brett. När vi kom till vårdcentralen sen så kunde man se att det nog var 3 mm djupt också så de övervägde om de skulle sy eller tejpa ihop det. Men eftersom kanterna var så skarpa så var det enklare för mig att tejpa och det gjorde det. 
Resten av den dagen hittade jag blåmärken på hakan, höger armbåge (det var den armen som skulle kasta upp paketet), två på höger knä och märkte senare att jag hade ont på ett ställe i bakhuvudet och höger skinka. Vi har spekulerat kring var jag slagit mig egentligen, men förmodligen har jag svimmat, slagit hakan och armbågen i skänken nedför skåpet och huvudet i kylskåpet, innan jag trillade ner på golvet. Det var iaf en jävla smäll för Krille vaknade, men tänkte att det kanske var en granne, och när han har jobbat kväll vaknar inte han så lätt. 
Det hela är ändå ett mysterium, men det vi tror är att jag har fått ett blodtrycksfall, blandat med blodsockerfall och mensvärk, som summerade att jag svimmade och trillade omkull. Jag har lågt blodtryck i vanliga fall och det blir ju inte bättre av mensvärk direkt. 
Idag är jag också hemma och vilar mig, svullnaden har gått ner över natten och det ser fint ut. Det gör inte ont mer än vanligt i huvudet och jag är pigg och så. Jag rör mig inte så fort bara, vill inte gärna trilla igen ;) Men annars mår jag bra och det enda vi spekulerar kring är hur jag ska kunna ha ridhjälmen på mig :P 

This is where I should be, there ain't no other place.


RSS 2.0