"Rätt" behandling

Vi pratade idag på bussen om hur man ska hantera hästar och så och det finns juh självklart förutfattade meningar och olika åsikter, speciellt i hästhantering. Men jag brukar iaf tänka såhär: Hur skulle jag vilja bli behandlad om jag var i hästens kropp? Med bestraffning för minsta lilla eller med mjuka trevliga händer? Valet är juh självklart.

Om man vill ha en lugn och harmonisk häst måste men själv vara lugn och harmonisk i sin hantering. Hästen blir den vi bygger den till. Om vi hanterar den stressat och oroligt får man också en stressad och orolig häst. Om man behandlar hästen med ilska, alltså ryter åt den 24/7, rycker och sliter i den vid varje rörelse eller om den inte går i korrekt form alltid, så blir hästen en rädd häst med noll självförtroende och ännu mindre förtroende för ryttaren. Och en häst som blir så behandlad av sin ryttare är psykiskt skadad (kanske t.o.m fysiskt) för en lång tid. Om hästen sen får en ny ryttare så kommer den fortsätta vara rädd för att bli dåligt behandlad även om den nya ryttaren inte alls så. Den är väldigt svårt att få kontakt med den hästen sen och framförallt, få tillit.

Egentligen så är väl det mest logiskt att tänka på hästen först, psyket och lynnet är svårläkta om de blir sårade. Det krävs tålamod, tid och uthållighet för att vinna tillbaka förtroendet. Jag försöker iaf alltid tänka så, hur jag hade velat blir behandlad, och behandlar hästen efter det.

Någon som håller med? ;)




This beat is underneath you feet.

Idag var det juh skola som vanligt, men idag hade vi ridning på schemat! Kul, jag fick Gunvald, en snäll och trevlig häst. Ridlektionen gick jättebra, vi skulle juh bara känna lite på dem men jag red skänkelvikningar, slutor, öppnor, halter, ryggningar och allt gick som smort. Han låg stadigt i formen hela tiden.
Efter fick jag mest bara beröm av Ann, hon tyckte också om min sits :) Hon frågade om jag brukade tävla dressyr, jag sa ja, och då sa hon "Ja, jag ser det :)" Hehe :D

Efter hade vi klassråd där vi bara snackade lite, om sånt som kunde göra en jävligt förbannad. Och vi kom fram till mycket, bland annat ponnymammor som skäller ut ungarna eller ponnyerna om de inte vinner.

Därefter lunch och sen matte. Ganska enkel matte faktiskt, Birger har lärt mig väl ;P Men det är kanske inte så kul att börja direkt efter sommaren med negativa tal, det kan jag hålla med om ;(

Efter åkte jag med bussen, hoppade av vid hööks och gick in och köpte nya ridvantar, en väska till skolan som jag kan ha alla saker i och även en mössa (a) Det får bli stallmössa av den och så ska jag köpa en likadan fast vit (denna är svart) som vanlig mössa :) Kostade juh bara 79 kr så det passar bra ;D

Efter åkte jag hem och Krillis hämtade mig, sen åt vi lite och chillade och sen stack vi till stallet en runda. Vi pratade med lite folk och sen häälsade jag på Ma Cherie och tyckte lite synd om henne som stod ute i regnet utan täcke :( Men jag får nog snart börja täcka henne om hon inte ska få tjockepäls denna vintern också -.-' Haha :P Alla kommer juh ihåg henne då x)

Och såhär ser hon ut nu:


Viss skillnad ;)

Men! Nu ska jag sova så jag orkar gå upp imorgon :) Hade hade!



Provinlägg

Provar att göra ett inlägg från Christofers iPhone och hittills verkar det funka :D och isf blir det en sån telefon efter htcn :) haha, nu säger mamma att jag sviker dem x) Men men, jag sitter just nu på ICAs parkering och väntar på mamma som är inne och handlar, sen ska vi ner till ridskolan igen. Jag kan säga att jag är jävligt glad att jag lyckades få in både Ma Cherie och Dunder innan för nu vräker regnet ner för fulla muggar. Inte världens roligaste väder att tävla i ;( får hoppas att det klarnar upp :) Jaja, vi hörs sen med lite resultat :) hade hade! /Linnea

DressyrKM.

Idag var det KM. Gick ej bra, nog sagt.

Efter red jag ut med Ma Cherie för första gången :) I alla gångarter och det gick bra, förutom en händelse där alla hästarna blev rädda, men det gick bra :) Sen bestämde jag mig för att hoppa två klasser imorgon med henne, 10 cm och 30 cm så det hoppas vi att det går bra :)

När vi kom tillbaka fick jag rida Dunder lite för han var lite olydig så jag fick sätta han på plats. Han gick dock mycket bättre när jag sagt till han på skarpen, men det var nog också för att jag vet hur jag ska göra med honom ;)

Imorgon är det KM i hoppning, förhoppningsvis går det bättre. Men det tror jag för i natt står Della inne :)



Ingen ridning.

Nä, idag orkade jag faktiskt inte stressa för att blir klar med hästen i tid, jag kom inte till stallet i tid så det blev en vilodag för henne! Kan behövas det också :) Hon vilade senast i fredags och sen har hon gått sedan dess. Då är hon välförtjänt av en vila :) Hon har dessutom skött sig redigt bra de senaste dagarna så. Men imorgon tar vi nya tag!

Och imorgon åker jag och Fius med tåget 06:48 och vi ber verkligen till gud att det kommer hela vägen. Fan ta dem alltså, imorgon har vi inte råd att komma försent liksom ;(
Jaja, och sen ska vi juh ha lite genomgång av schema och så och sista timmen för dagen kommer vi ha vår första mattelektion. Men vi slutar två så det är ganska chill ;)

Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen, äta något och sist föna håret för att sen kunna gå och lägga mig. Och idag har jag juh faktiskt min söta pojkvän bredvid mig :) ♥



Onsdag.

Ja, idag hoppade vi på tåget i Perstorp i hopp om att det faktiskt skulle gå hela vägen till Helsingborg. Icke, det stannade strax innan Åstorp och sa att de behövde körtillstånd innan vi kunde fortsätta. Jahapp, så vi väntade, och väntade och sen väntade vi lite till.

Efter drygt 40 min sa chauffören att han hade dåliga nyheter: Kontaktledningen har rasat i Åstorp och det fanns ingen möjlighet att köra in på stationen. Så vi fick åka tillbaka till Klippan och det var lite komiskt som Fia och jag sa: "Det har gått en timme och vi har bara kommit till Klippan" Iaf, vi fick ta bussen därifrån till Helsingborg istället kl 9, och vi landade inte i Hbg förrän strax efter 10. Tog därefter bussen till Sofiero och var där tjugo i elva typ. Ja, sen hade vi en massa "lekar" typ, fast som man var tvungen att tänka för xD Haha, men det var väl helt okej, för vi var sjukt smarta och snabba så vi var klara med allt kvart över ett (skulle slutat två) och sen tog vi bussen tillbaks till knutan där Fias mamma väntade. Sen åkte vi till Hööks och jag fick köpt två till putssvampar (a) Kan va behövligt ;P

Nu är jag iaf hemkommen, Krille är påväg hit så ska vi umgås lite, gör det sjukt lite nuförtiden och därefter ska jag ner och hitta på något att göra med Ma Cherie :) Vet inte vad än, och eftersom jag måste va hemma senaste åtta så får det juh gå undan med fantasitänkandet x)

Hade hade iaf! :D




Ful ovana?

Haha, har märkt det på Ma Cherie att hon har en liten ful ovana när man ska tränsa henne xD När man knäpper upp grimskaftet på ena sidan och sen ska ta av grimman så börjar hon lyfta på överläppen, inte så att hon flemar utan hon bara lyfter den en sekund och släpper och lyfter ända tills man fått in bettet i munnen x) Lite fult kanske :P
Ska försöka filma det imorgon, så ska ni få se :)



Grab my crotch, wear my hat, low like you.

Ja, nu har jag avverkat hela två dagar i skolan! Helt awesome, har hamnat i en ganska nice klass med sköna människor. Ingen som är fisförnäm eller så :P Haha!
I måndes började jag dagen med att tåget var en kvart försenat. Idag började jag dagen med en försening till skolan med en timme pga en fågeljävel som satte stopp på tågtrafiken -.-' Så det fick blir buss från Åstorp till knutan och sen därifrån till hbg, ändå 1 timme sen.
Jaja, idag skulle vi gått till tre, vi gick till tjugo över två och jag hann med den tidiga bussen :D Slapp sitta längre där :) Åkte med bussen till Stattena och gick av där med Anna som jag sen åkte till Örkelljunga också med. Vi pratade ganska mycket och hade lite trevligt! :)
Fia var också på skolan idag! Och imorgon ska hon med mig :D Awesome, slipper åka ensam! Fett tradigt är det ;) Sen får vi hoppas på att Fius trivs så hon hamnar i min klass :D

Ma Cherie har varit superfin två dagar i rad nu, vet inte vad som blivit av med henne! :o Kanske för att vi bytade till en annan sadel? Iofs brukar ädla och mindre hästar trivas väldigt bra i den sadeln, och hon är juh både liten och ädel ;) I vilket fall som, så har jag börjat rida henne mer allvarligt nu, hon ska gå i form och hon ska gå framåt när jag ber henne. Hon sköter sig faktiskt förvånansvärt bra, inga större klagomål än ;p Nej men, hon går snällt fram och om hon försöker bryta av sänklar jag henne en gång sen lyder hon ^^,
Har även börjat sitta lite i traven och hon bär upp mig bättre än vad Chamaro gör! Hon är en välsignelse att rida, idag när jag satte mig ner blev hon plötsligt taktfast och tuggade som sören på bettet! Hon börjar bli lättare och lättare att ställa och böja eftersom hon lyssnar mer på skänkeln och vi har fått en liten voltövning som gör att hon blir loss i bogen. När jag rider på volt så på den öppna sidan ska jag ställa henne mycket inåt, samtidigt styra dit jag vill, vilket är bort från voltspåret och där flytta henne för innerskänkeln tre-fyra steg utåt och sen fortsätta som vanligt på volten. Så gör jag nu varje varv och hon blir mer och mer loss för varje dag! Lite stel i vänstersidan men det blir bättre ;)

Justeja, Imorgon ska vi till Sofiero också med skolan :) Be för att tåget inte står stilla igen ;P




Fina fina flicka! ♥




I'm back!

Ja, nu är jag tillbaka på heltid för nu börjar skolan, och då har jag lite mer att skriva om :) Dessutom har jag haft lite att göra de senaste dagarna :)

Men, nu den senaste veckan har jag tränat med Ma Cherie och ridit Dunder och Della. Idag var det uppvisning för ridskolans hästar och då red jag för Della på en kadrilj. Det gick väl helt okej, jag har inte tränat så mycket och det var varmt och så för hästarna.

Direkt efter skulle jag rida gymkana och då fick jag byta sadel och träns, lite kvickt. Det var skitkul, Della blir juh sjukt taggad på det så hon stutsade lite :P Sen fick Alva Della, och jag gick och tittade på Fia. Ja, för mitt otränade öga såg han ut att gå fint, han stoppade och spann för fulla muggar :P Fia rider western så det är lite ovanligt för mig att se. :)

Därefter skulle jag hämta Ma Cherie inför visningen av hästarna. Och jag måste faktiskt säga att jag är mycket stolt över min lilla pärla :') För det första så var hon helt coollugn på förmiddan när jag knoppade och lindade henne. Hon tittade bara lite på mig men hon stod stilla :) När jag sen skulle hämta henne för att rida så la jag på sadeln och hoppade upp utanför stallet. Allting gick som smort och jag skrittade mot paddocken. Jag kunde verkligen inte sluta le, för trots att det stod folk vid sidan och Torun ropade i mitten och en massa hästar i hela paddocken överallt så skrittade hon snällt förbi allt och gick i form från början. Sen red jag runt lite och hon skrittade snällt med öronen framåt. Ungefär alla sa saker som "Gud vad fin hon är!", "Hon är så vacker" och liknande till mig och då blir man lite extra glad :') Sen travade vi lite och hon var hela tiden lika snäll, även när hästar kom nära så stannade hon inte eller så. Sen när Torun presenterade oss stod hon mestadels stilla, steppade lite grann men inte mycket. Efter hela visningen red jag henne först lite på dressyrbanan och sen utanför och hon var hela tiden lika stabil och fin. Hon har blivit bättre sedan hon fick skorna fram med, för nu är hon inte så öm längre utan hon vågar gå på hovarna :) Innan har hon brutit av och inte riktigt velat gå fram utomhus och jag har hela tiden trott att det var bettet eller något men sedan hon fick skor har jag faktiskt kunnat rida henne ordentligt :')

Nu ska jag duscha, för imorgon ska jag till skolan och jag ska gå upp tidigt, vilket också betyder tidigt i säng ;)



22:25

Klockan är nu 22:25 och jag och Krille kom från stallet för en dryg timme sen. Vi hjälpte Torun lite att städa i sadelkammarn och tvättrummet. Efter det red jag Della lite. Hon hade lite energi och var ganska seg att få fram redigt, inte riktigt likt henne alltså. Skulle egentligen trimmat henne men inte när jag fick använda så mycket hjälper som jag fick så kändes det inte rätt för henne. Hon hade ändå gått en runda i skogen i förmiddags.
Därför red jag bara snabbt igenom henne i sidorna så hon var mjuk och fin och sen skrittade jag av henne runt anläggningen och släppte sen ut henne igen.

Och eftersom Ma Cherie ska träna imorgon ville jag inte trötta henne för mycket samtidigt som jag ville göra något med henne så hon inte är olidlig imorgon. Så jag tog in henne i ridhuset och lät henne sträcka ut lite där och leka lite, vilket hon definitivt gjorde. Det stod ett hinder längs ena långsidan och även om det var litet så hoppade hon av tå meter för tidigt, flög över och landade 1,5 m efter det x) Och sen när jag kallade på henne stannade hon upp så jag lätt kunde sätta grimskaftet i grimman igen :) Det är så bra med henne för hon kommer alltid när jag kallar, både i hagen och i ridhuset :D

Detta blev ett lite kort inlägg men nu ska jag och Krille kolla på film för sen ska vi sova. Jag måste upp tidigt för jag ska rida tre hästar imorgon varav den ena ska träna kl 12. Krille jobbar dessutom på kvällen :)



Bildbomb @ Dunder



Blir lite hoppning idag, sa försöka få lite bilder då med, eventuellt en film :)



Days of Thunder.

Days of Thunder, eller Dunder som han kallas är den nya pållen i stallet. Han är 155 ungefär och ser ut lite som en ponny (han är reggad som korsningsponny xd) men han är jättesöt! Jag fick iaf prova att rida honom idag :D Han var lite stel och dum i början men lite lösgöring och sen gick han som han skulle. Och när han väl kom dit så var det inga problem att sitta ner eller rida honom i allmänhet. Han hade bra gångarter för att vara så liten, och enligt Annica såg han väldigt maffig ut :)
Jag har sett honom på tävlingar och så innan och jag vet att han kan hoppa. Så vi prova krysset som var där och det gick super. Sen la vi ner räcket så det blev ca 85-90 (ifrån 1.30 då) och så hoppade vi det och det gick med bra! Sen provade vi även en omhoppningssväng till räcket, och då blev han jätteglad! Så andra gången vi gjorde det så bockade han lite efter hindret men han ville inte ha av mig, utan det var ett typiskt glädjesprång :P Han slutade direkt när jag tog i tyglarna så allt gick bra :) Han hade även bockat när jag fattade galopp första gången så jag visste att det kunde hända ;)

Ma Cherie har vilat i tio dagar. Jag har jobbat, varit i Sjöhult och annat har kommit emellan, men idag hade jag henne inne. Det var verkligen på tiden, hon är en riktig skitgris när hon sätter den sidan till. Hon var lerig hela högersidan från topp till tå, från mule till svanstipp. Helt nermögad :( Men men, bara sätta igång! Borstningen tog kanske 45 min, och sen var hon helt ren :) Lindade henne och la på henne ett täcke och skulle gå ut och gå. Kommer inte längre än till hagarna då börjar hon steppa. Hon hade hästar på båda sidorna och båda triggade igång henne och hon triggade dem. Så jag fick ryta åt henne att hon skulle skärpa sig. 25 meter senare stegrar hon sig och sliter sig. Och sen rusade hon iväg mot hagarna och sprang där emellan. Tog ett par minuter innan vi fick tag i henne och då fick Krille hålla henne och gå med henne lite så hon lugnade sig. Upp till stallet igen så Krille fick byta skor och jag fick på mig västen innan vi gick igen. Då höll jag henne på plats från första början, hon fick inte ta upp huvudet, inte gå före mig, inte gå på mig, inte gnägga, och så fort hon stissade så gjorde jag halt och la till spöet mot bringan. Inte förrän vi var långt från stallet lugnade hon sig så man kunde släppa lite på grimskaftet. Men lite horsemanship och lite vattenpölsträning sen var hon lugn och snäll. Då hade promenaden ändå tagit nästan 1,5 - 2 timmar som normalt tar 30-45 min. Förhoppningsvis är hon snällare imorgon för då blir det lite ridning! :)

Nu ska vi förmodligen kolla lite på Merlin. Sen ska vi sova! :)



Filmdags!

Nu blire film: The Hot Chick.
Gammal film, jag vet, men den är för jäkla rolig :D




Fan ta Perstorp ibland alltså.

Det är snart festival i Perstorp. Det är väl det största eventet som händer under året i denna byn. Dessutom är det Karneval inte festival. Men! Alla år innan detta har det varit Möllers tivoli som kommit hit, med Miami, Simulator och liknande.

I år är det Crilles barntivoli som kommer! :O

Det finns inget roligare än Miami, fan ta Perstorp.



Snart jobb.

Ska snart till jobbet. Jobbar tre till tio idag, så löser av Krille :) Sen får vi se vad som händer ikväll.

Inlägget jag skrev igår lättade mina axlar hundra gånger om. Jag kände mig två ton lättare, även om jag visste att följderna skulle bringa tårar och ånger. Men det löste sig och på torsdag börjar jag träna med Ma Cherie på allvar och jag rider inte längre Fashion. Nu fokuserar jag endast på Ma Cherie.
jag börjar skolan om ca tio dagar dessutom :) Förhoppningsvis lär man sig något nytt där, nya övningar och liknande. Min första skoldag är kort, från halv nio till tolv, sen blir det hem och rida som vanligt :)

Hade hade sålänge! Nu ska vi snart åka, för jag ska ha energidricka också :)



Nu vill jag uttrycka det i klartext.

Ja, idag jobbade jag från sju till tre. 8 lååånga timmar av att patienten försökte hoppa över sängen och liknande. Blev sjukt trött, så när jag sen kom hem sov jag i två timmar.

Jag känner att jag är skyldig er en förklaring. Jag har inte bloggat så mycket på sista tiden och har inte uppdaterat varje dag som innan. Det beror på att jag saknar motivation. Jag har inte motivation till varken bloggen, ridningen eller livet i allmänhet. Jag hittar inte på något att skriva om till bloggen, och de inlägg jag lägger in är smaklösa och tråkiga. Tro mig, jag är inte såhär i vanliga fall. Jag orkar helt enkelt inte med att skriva långa noveller om dagen. Vad orsaken är kan vi hålla tyst om.
När vi kommer till ridningen är jag fast. Jag kommer inte på något nytt att göra, det är alltid antingen hinderarbete eller dressyr och det har tråkat ut mig. Fashion är olidligt jobbig att rida, man känner sig som en jävla nybörjare när man sitter på henne för man kan inte röra henne på något sätt, skänklarna får inte röra henne och man måste ha lösa tyglar för att hon ens ska skritta framåt. Jag har inte tränat eller tävlat sedan i maj ungefär och trots att jag hade planerat ett tiotal tävlingar i sommar blev det aldrig av pga olika anledningar. Ma Cherie är det enda ljuset som fortfarande håller mig kvar vid ridningen. Hon går hela tiden framåt i utvecklingen och sedan den 26 maj har hon gått från att bli longerad på volt till att ridas utan longering före och gå i form i alla tre gångarter. Dessutom har hon hoppat 60 cm med mig på och 1 m i löshoppning. Men det tar emot att ens gå ner till stallet längre, där är aldrig några glada miner baraför att jag inte är där 24/7. Man saknar den känslan av att man dras till stallet för att bli glad efter att något har hänt, nu är det istället att man är glad men blir trött och mår dåligt så fort man vistas där. Som sagt, hade inte Ma Cherie funnits där hade jag inte varit kvar.
Och vad det gäller livet i allmänhet är jag trött och seg dag ut och dag in. Jag orkar knappt ens äta en vanlig måltid utan att jag blir helt borta. Det är också anledningen till att jag stänger av mobilen och isolerar mig när vi är hos Bosse i Sjöhultet. Där är inga problem, inga krav, inga hämningar. Man liksom bara är. Det finns inget bättre än det just nu.
I helgen är det hemmatävling. Inte för att jag ska delta. Fashion har jag inte ridit på en vecka och vi har inte tränat på ungefär 1,5 månad. Det funkar inte då. Istället åker vi till min nuvarande tillflykt, Sjöhult. Sen får folk tycka vad de vill.


<3



Du ljög fan bättre än delfinerna simmar, huvudpersonen i mina sämsta minnen.

Jaha, har precis avverkat typ massor av dagar i sjöhultet :P Katten har varit inne och fått lite mat, hoppas hon kommer ihåg mig som något bra :)
Ja, annars har vi fixat lite på gården. Jag klippte det långa gräset i kanterna med en röjsåg samtidigt som bosse och Krille turades om att klippa gräset. Det blev faktiskt ganska bra :)
Sen har vi hämtat saker till Krilles rum på övervåningen. Det börjar se lite bättre ut där nu, med lite möbler. Nu ska vi bara få bort den hemska tapeten på väggarna :o :P

Och Krille kom precis hem igen för han hade glömt att han inte alls skulle jobba idag x) Haha. Så Nu ska vi kolla på Merlin :) Ciao!



Now everybody, put your hands in the air say yeah yeah yeah.

Idag har jag klippt gräset på baksidan, rensat en bit av plattorna, spolat dem, tvättat mattorna i hallen, dammsugat köket och hallen, tvättat golvet i köket och hallen. Dessutom har jag redigerat alla bilderna från Pay & Jumpen igår :) Fått gjort en del med andra ord ;)

Snart  tänkte jag sätta ner stolarna på golvet igen från bordet och sätta in skorna igen. Sen ska jag byta om och gå ner till stallet. Sen ska jag bygga lite små hinder till Ma Cherie för jag tänkte hoppa med henne idag! :D

Hade hade sålänge!

Pay n Jump





I'm my own crowd.

Jahapp! Igår var jag som sagt på träningstävlingen. Men jag kom inte hem förrän typ halv tolv i går kväll eftersom jag red Ma Cherie också. Och innan dess, precis efter träningstävlingen, åkte jag och mamma till Boalt och fixade till hingsten. Eller ja, han är juh inte hingst längre men ändå :)

Just nu håller jag på med bilderna ifrån igår eftersom jag lovat My. Senare ska jag till stallet. Ma Cherie ska faktiskt få hoppa lite idag! Ska se om det blir något av det :) Tänkte be mamma filma lite :) kanske kommer upp en film senare då :)

Men men! Vi hörs senare då :)

Det är iaf ingen tvekan om att hon kan hoppa ^^ :)



I don't care 'bout the VIP

Onsdag idag! Jag har precis klippt gräset och varit duktig. Krille är på jobbet till tio så jag tänkte gå ner till stallet när jag ätit sen och fota lite på träningstävlingen där. Kan bli lite bra bilder i solnedgången :)

Efter ska jag rida Ma Cherie. Hon har vilat ett par dagar, medans jag jobbat och vi bytade hjullager på Krilles bil, så nu går den tyst igen!

Fotade smilla innan också, tänkte lägga upp lite bilder på henne :) Jag såg även en liten skogsödla som jag med fotade :)

Så det får väl bli lite olika bildbomber sen :)

Hade hade sålänge!



Betydande texter.

Tänkte gå igenom lite låttexter som jag gillar :)

"I never meant to hurt you, I know it's time that I learnt to
Treat the people I love like I wanna be loved
This is a lesson learnt , I hate that I let you down
and I feel so bad about it
I guess karma comes back around cause now I'm the one that's hurting

And I hate that I made you think that the trust we had is broken
So don't tell me you can't forgive me
Cause nobody's perfect" -
Nobody's Perfect, Jessie J


"No, this isn't me
Go, please let me breathe
I'll be back sooner than you know

I need this space
Just like you need it
I need this time
Time to clear up my mind

Wait, did you hear that?
Hear my heart beat
I need this feeling
I really need this

Well, I've been blind
I hope I'll be fine
Don't call me back, no

You know it's not personal
Sorry if I'm hurting you
Please don't give up on me now
I needed this time alone
To know I could come back home
To breathe, breathe, breathe" -
I need this, Jessie J

"Seems like everybody's got a price,
I wonder how they sleep at night..
When the sale comes first,
And the truth comes second,
Just stop, for a minute and
Smile!
Why is everybody so serious?!
Acting so damn mysterious,
You got your shades on your eyes.
And your heels so high
That you can't even have a good time.

Everybody look to their left,
Everybody look to their right!
Can you feel that?
We'll pay them with love tonight...

It's not about the money, money, money,
We don't need your money, money, money.
We just wanna make the world dance,
Forget about the price tag.
Ain't about the cha-ching cha-ching.
Ain't about the ba-bling ba-bling,
Wanna make the world dance,
Forget about the price tag.

We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn't low blows, and video hoes,
Am I the only one gettin'... tired?
Why is everybody so obsessed?
Money can't buy us happiness.
Can we all slow down and enjoy right now?
Guaranteed we'll be feelin'
All right." -
Price Tag, Jessie J

Sen gillar jag Jessie J, inte bara för hennes texter utan för hennes utstrålning och annorlunda sätt på scen, hon vågar liksom va "sig själv" och är inte så stel :)



Random

Tänkte lägga upp lite bra låtar, mest för tidsfördriv ;)

Love is on fire - Italobrothers


Journey - Don't Stop Believing


Sak Noel - Loca People (What the fuck)


Michael Jackson - Hollywood Tonight (DJ Chuckie Radio Edit)




RSS 2.0