Annons - Jack.



Jack 1.05


Typ: Stora hästar -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 1998
Jack, -98, Import Holland, ca 1.50. Jack är en super snäll häst på alla sätt och vis. Alla kan rida honom oavsett kunskap, har aldrig hittat på bus eller liknande. Snäll att lasta, sko, klippa mm. Tävlat LC:2 och 0.90/1.00. Lånas ej ut! Hemmet viktigare än priset! Säljes då tiden inte räcker till

Film


Dressyr LA, hoppning 1.10

Pris 37 000 kr

Angelica Bjerle, en vän till mig, ska sälja sin ena häst Jack. Han är gudasnäll och helt underbar på alla sätt och vis. Jag red honom från mars 2010 till oktober 2010 ungefär med ett avbrott på fyra veckor då han var på prov. Han går fram överallt, går snyggt i form och har jättefina gångarter. Lite kort skritt, men bra trav och ännu bättre galopp. Känns som om man sitter på en gunghäst :)
Jack är en kompis för livet. Han känner fortfarande igen mig när jag kommer eller när jag träffar honom nere på anläggningen :') Han går efter en utan grimskaft, han står helt stilla i gången utan att vara fastspänd och är väldigt kelen.
Och ska jag vara ärlig, så om jag hade haft obegränsat med resurser hade jag köpt honom för länge sen. <3

I just wanna save you while there's still something left to save.

Det pissregnar ute. Usch! Jag tror jag väntar med att sticka till stallet :)

Har precis sett ett avsnitt av Merlin säsong tre. Är på 11:e avsnittet nu, den är så sjukt bra liksom ;)

Något som inte är bra är Lady Gagas nya låt Judas. Jag tycker den är så sjukt dålig så man dör lite halvt inombords när man hör den :s Usch nä, det blir diss på den. Definitivt.

Ma Cherie ska ut idag med. Vet inte om jag kanske ska gå en liten runda med henne. Lite längre än jag brukar då alltså, men det beror på om mamma har tid till det. Blir nog en runda i nån av skogarna som surrounds anläggningen (nej, jag kommer inte på det svenska ordet) :)

Fashion rids av Anna idag så det behövs inte. Det är alltså bara älsklingspållen som behöver uppmärksamhet idag :) Kanske Chamaro, om inte Daniel kommer.

Jag känner att jag måste ta mig ut i skogen en vacker dag och fota. Det var så sjukt längesen så jag har inga macrobilder nästan! D: It's awful man! Usch nä, om man kanske skulle ta tag i sina bilder igen och fotograferingen så man kanske får lite bra bilder. Det var ett tag sen nu ;/ MEN! I sommar ska jag och mamma bo hela veckan på falsterbo, vilket betyder solnedgångar varje dag :D Det är det värt, det blir såååå sjukt bra bilder i solnedgången, och sen ligger det ju vid havet med :) Underbart!

Men men, nu ska jag lyssna på lite mer musik och sen se ett avsnitt av Merlin igen (a) Kalla mig nörd om ni vill, I don't care :D

Hade hade!





Rise Against - Savior

That's when I, I, I look at you.

Såja! Då var jag hemma från skolan, lång dag idag. Fick reda på mitt mattenationella idag, MVG! Så gött, Birger bara "Ja, det var ett mycket bra resultat, och det förvånar mig inte för du har mattehuvud den saken är klar. Men du är inte så bra ögontjänare att få så bra på de andra proven" Haha!

Musiken idag var också halvrolig, inte så jättetopp, med tanke på att vi har showen om exakt en vecka ikväll. Ojoj O.o

Men nu, ska jag kolla Merlin i några minuter, sen ska jag ner till stallet, rida Fashion lite innan lektionen och därefter ta ut Mie :) Hoppas allt går som planerat idag :P Brukar aldrig göra det, alltid nånting som kommer ivägen :P xd

Hade hade, cya later!




Miley Cyrus - When I look at you

We hate turbulence!

USCH! Vad jag har varit dålig på att uppdatera. Känner att jag haft mycket att göra :S

Men det har hänt mycket! Jag har inte varit hemma sedan fredes morse typ. Har i och för sig haft datorn med mig, men det är inte riktigt enkelt att finna tiden att blogga i mitt hektiska liv. :) Det ska bli förbättring, I promise!

I fredes red jag Chamaro på en dressyrlektion, så sjukt fin var han. Marika fotade lite, har faktiskt snott bilderna lite så ni kan se på ett ungefär hur han gick :)


Chamaro :) ♥

Igår var det tävling. Sjukt kul att hoppa ponny igen och Della var så fräsch! Hon hade kunnat hoppa tre banor till kände jag efteråt :D Tror vi kanske kan hoppa högre i slutet av detta året/början av nästa. Om jag får tävla henne för Annica förstås :) Men jo det gick bra, Totte tyckte om min omhoppning i andra klassen, tyckte jag red skitbra igår och det är alltid roligt att höra! Hamnade precis utanför placering i andra klassen, det skilde 2 hundradelar på sista placeringen och mig. Vinnaren hade typ 25.84 och jag hade 26.34. Fyran hade 26.32 -.- Sånt är såååå surt! Men jag tror att om jag tränat i veckan kanske jag hade kunnat få en liten rosett med mig hem (a) :P

Idag var jag funktionär på banan. Såg många superduktiga ryttare och ännu fler som inte hade där och göra. Tror varannan ryttare vägrade ut sig, rev eller fick ett stopp. Sen var det ett par avfallningar också. Helt sjukt asså, det skulle kunna varit en nybörjartävling så dåig kvalité som de höll idag.
Men en superduktig som jag faktiskt måste säga ett stort grattis till är Louise Cato, en tjej som tränar för Torun i både hoppning och dressyr och tävlar mycket med sin ponny Beata Vic. Hon hoppade två klasser igår och två idag och vann tre av dem. Så jäkla duktig av ekipaget. Det är inte dåligt min själ :) Lite roligt var det dock på banan när de kom in:
Jag - Åh, hon ska hoppa idag också :)
Petra - Vem är det då?
Jag - Hon tränar för min tränare, ibland även tillsammans med mig och hon red LC/LB igår och vann båda klasserna.
Anna - Den ser lite tröttare ut idag än igår.
Jag - Jo, men den tänder till i omhoppningen.
Petra - Ja här var en häst här igår som gick så säkert i grunden, i ett bra tempo och hoppade lugnt och säkert men som bara sköt iväg i omhoppningen så ett skjuten ur en kanon och hoppade allt!
Jag - Ja, det är den :)
Petra - Jahaa!

Haha, Petra är banbyggaren då :)

Efter tävlingen, när banan var inplockad så gick jag upp och kopplade in datorn i stugan för jag ville kolla bilderna från igår. Efter ca en halvtimme, när Simon kommit och gått så somnade jag där och vaknade inte förrän mamma kom typ en och en halvtimme senare x) Så jäkla trött asså! Jag somnade sittandes på banken också lite halvt. Sjukt. haha!

Mie blev tvättad idag också. Det var välbehövligt, om man säger så :P Men jag hann inte mer än spola halva vänstersidan innan vi hörde muller så vi tog in och tvättade henne istället och det var nog klokt för mindre än tio minuter senare kom åskan och det blixtrade och mullrade som sören. Men Mie blev iaf ren och fin :D Tvättade även manen denna gången så nu är hon helt ren :) Hon tyckte det var jätteskönt, ända tills jag skulle spola av schampot igen. När jag var klar stod hon och skakade som ett asplöv ev blåsig höstdag. Så jag la på henne täcket (som jag köpte igår btw, för 75 kr, ett riktigt fynd!) innan jag tvättade svansen. Men hon var verkligen jätteduktig! Hon blir bara duktigare och duktigare för varje dag som går, men jag antar att det är så det ska va? :)

Red Fashion senare. Hade magplatta på henne för att hon ska vänja så inför tävlingar och så i framtiden. Tyckte inte riktigt om att hon är oskyddad om magen när hon slår upp hovarna som hon gör :/ Och det gick bra! Red markarbete, la fram tre bommar med tre meters mellanrum och två sockerbitar bredvid bommen i mitten. Sen stegade jag 15 meter bort och la tre bommar där med fast med 2,5 m mellanrum istället. Så hon fick korta och länga sig och lära sig det på 15 meter och de sista gångerna hade jag dessutom bommer upphöjd i mitten men hon lyssnade tillbaka ändå. Så hon var jätteduktig idag!

Åt lite sen, satt i cafeterian och snackade. Sen bytte jag om, packade ihop allt och sen skjutsade Krilllis hem mig.

Så nu ska jag sova. Skola imorgon! Men det är ganska skönt. Det är bara denna veckan som är hel som är kvar. Därefter gå jag bara onsdagen nästa vecka och veckan därpå går jag måndagen, utklädningsdag på tisdag, lärarmiddag på onsdagkvällen och avslutning på torsdagen :D Så Jävla underbart! Så trött på denna skolan nu, så det finns verkligen inte.

Träffade Lis-Beth och Johanna idag också förresten och pratade lite med dem. Tycker lite synd om Lis-Beth som brutit knäskålen i två delar och går på kryckor :/ Usch och fy och tvi.
Bjuder på en lite bild från tävlingen eller två, och som ni ser är det Frida Elmlund som fotograferat :)


Lite fin var hon ändå igår :*


Hade hade!




Laidback Luke & Steve Aoki feat. Lil Jon - Turbulence

Lovande 3-åring - Annons.



Namn: Ysatis
Kön: Sto
Färg/tecken: Svart med fyra vita och bläs
Typ: Stor häst
Mkh: 160cm
Ålder: 3 år.

Ysatis är ett kompakt stilrent litet sto som går i form i alla tre gångarterna. Rör sig fint och går fram överallt. Blivit riden i skogen i alla tre gångarterna och mycket hanterad och löshoppad. Fallen efter Walliant - Allegretto.
Finns i norra Skåne.
Annosen
.

Ring Christel Skoogh på 0734255006

Stars will shine so bright.

Shit, har inte bloggar på hundra år känns det som! Söndes alltså.
Men! Jag har haft mycket att göra de senaste dagarna och har blivit lite tvungen att lägga bloggandet åt sidan. Mycket har hänt, och träningen med Ma Cherie går bara bättre och bättre. Longerade henne i måndags och då gick hon i ett lugnt kontrollerat tempo i alla gångarter, traven var superfin! Fattade galopp direkt på kommando och rusade inte iväg utan var nästan på gränsen att bryta av utan att göra det. Jätteduktig var hon!

I går red jag Della lite. Hon var fin, lyssnade bra även om jag inte hade några sporrar på mig. Hon har inte blivit riden nu på nån vecka för hon har haft ett sår på frambenen som inte velat läka, så jag red henne först igår. Jättefin var hon.
Träffade också Jack i ridhuset. Lite roligt var det faktiskt, han stod som vanligt medans Angelica plockade av täcket på honom, så red jag fram till dem och ställde mig en bit ifrån. Jack brydde sig inte, inte förrän jag sa "Hej Jack!" då spetsade han öronen, tittade rakt emot mig och ville gå till mig, men Ange stoppade honom då Della nog inte blivit så glad x) Men han var så söt :') Anette sa att hon inte sett honom göra så mot någon innan :') ♥

Efter ritten gick jag in och borstade av Mie, letade upp ett tunt täcke och slängde på henne det. Det regnade liksom och jag tänkte bara promenera med henne. Gick upp till lilla, vände runt stenen där och gick tillbaka igen först för där var en häst i paddocken som galopperade och då blev hon lite uppstissad så jag tänkte vi går här så hon vänjer sig :P

Ange kom ut precis då också och de gick mot transporten men efter ett tag stannade hon Jack, vände sig och sa "Kan du komma och hälsa på din häst?" Jag bara "Min häst? :o" Hon bara "Ja, han får ingen ro annars :)" Naww :) Så jag vände Mie lite snyggt, blev lite rädd för bänkarna men det gick bra. Så hälsade jag på Jack lite och då suckade han nöjt :P Haha. Angelica kände inte ens igen Mie, hon trodde det var en annan häst x) Det är ändå positivt för det betyder att hon ändrat sig :)

Idag har jag varit i skolan fram till för en timme sen. Nu ska jag käka lite, titta Merlin och sen ska jag till stallet. Får se om Danne kommer idag annars måste jag rida Chamme idag för Simon ska nog ha honom på sin lektion. Om inget annat ska Mie ut igen. Undrar vad jag ska hitta på idag? Om Danne inte kommer står det mellan lek, longering, lös i ridhuset och promenad. Om Danne kommer blir det nog hängning/ridning :D

Juste ja, Jag fick tillbaka mitt musikprov idag som jag gjorde förra veckan; 61/64 = MVG! Underbart! Hoppas det blir lika bra betyg också :D

Hade hade!
Bild på Jack från en dressyrträning för Torun Hallström förra hösten:

Så jävla fin han var den träningen asså! Här är en film från den.





Manian - Welcome to the club 2011

This place is about to blow.

Dagens dressyrpass gick halvbra. Chamaro var sjukt hängig och jag fick kämpa som en jävla oxe för att han skulle gå i den högre formen och ändå fick jag inte upp honom helt. Hade ont i ryggen redan sen innan och att rida Chamaro då blir inte mycket bättre, iaf inte när han vill hänga sig så. Jag vill plocka upp honom till den högre formen så han bär sig själv, för jag orkar inte hålla uppe över 850 kg i händerna, speciellt inte med en kass rygg. Men idag ville han inte gå i den högre formen, så jag fick bokstavligen lyfta upp hela honom med hjälp av händer och skänklar och jag kunde inte rida hela passet pga det. Eftersom jag är liten blir det samtidigt svårt att hålla ihop honom om jag bara låter honom gå i den lägre formen. Därför blev jag ganska tvungen till att hålla uppe honom som fan. Usch, jag mådde inte bra efteråt, Torun sa att han var snygg ändå, och det kan jag väl hålla med henne om när jag tittar på bilderna men.. känslan var väl sådär :/
Tänkte lägga upp en bildbomb här sen, men ska först redigera bilderna lite grann :)





Ke$ha - Blow (Cirkut Remix)

Filmerna.


Filmen från 1 m ritten :)

Mie dricker ut vattenslang

Man kan höra det suttande ljudet från henne, och även se hur hennes läppar formas kring vattnet :P Hon är för söt! Det var inte så farligt med vattenslang eller hur? ;*





Atencion.

Har inte hunnit blogga nu på två dagar! Helt sjukt. Känns konstigt som fan :/

Jag kommer inte ens ihåg det senaste jag skrev om? Juste, söndagstävlingen. Ja alltså. I måndes hände inte så mycket, skolan och sånt tråkigt mög. Sen på eftermiddagen var jag i stallet, fixade Mie och hängde på henne. Sen satt jag upp helt och tog tyglarna till och med! Vi vågade till och med sätta i stigbyglarna så jag kunde ha stödet i dem i stället för på hennes rygg.

Efter "ritten" spolade jag henne också för första gången och gud vad bra det gick! Hon steppade lite och så men lite lugnande ord och bara lugna rörelse sen slutade hon och stod stilla, när hon märkte att det faktiskt var rättså skönt :) Sen höll jag fram slangen mot hennes mule och hon skulle lukta på den, så fick hon vatten på sig och så slutade hon och sen fortsatte det så ett tag. Ända tills hon kom på att det var vatten, då spolade jag mot mulen så stod hon och snuttade i sig det xD Fick det dessutom på film så jag håller på att ladda upp den nu :D Hon var så söt, man såg riktigt hur hon spände ihop läpparna och sen hörde man sånt suttande ljud ;*

Igår vad jag först i Perstorp, sen i Klippan och sen i Åstorp och sen tillbaka till Perstorp. Longerade Mie ett bra tag, tror jag longerade minst en halvtimme. Tränade övergångar och att hon ska lyssna på mig när jag säger till henne. Sen också mycket arbeta med handen så hon vänjer sig vid att jag tar i henne när hon ska stanna och så. Hon var dessutom lindad på alla fyra idag och det gick bra, lite läskigt var det när jag satt så länge vid benen på henne, men det får hon vänja sig vid ;p

Idag är det onsdag. Jag har precis haft mattenationella, men gick hem efter att jag tagit ett blodprov hos sjuksystern. Har känt mig så trött och låg i flera veckor så jag har liksom kunnat sova 8 h och sen vara vaken i en timme för att sen vara trött igen. Sen har jag haft en sjuhelvetes huvudvärk så det finns inte, så vi trodde att det var blodbrist men jag hade 137 och det är inte lågt. Jaja, vi får väl se vad som händer och fötter.

Nu ska jag kolla klart på The Last Song. Älskar den filmen, den är sjukt bra ärligt talat. En av mina absoluta favoritfilmer. Men har bara lyckats se lite grann åt gången de senaste två dagarna för att jag kommit hem vid 7, duschat, ätit och sen skullat sova 10. Hinner inte se hela då :p

Hade hade så länge iaf!




666 and DJ Bonito - Atencion (DJ Bonito Screen Cut)

Om sanningen ska fram.

Tävling idag med! Banfunktionär  hela dagen. När allt var klart somnade jag i soffan i klubbis (igen) (a) Sov i typ 1,5 timme och gick sen upp och käkade lite smörgåstårta och gick sen ner och tränsade Fashion. Borstade av henne lite lätt och hoppade upp där ute. Skrittade sen runt anläggningen i 1,5 h kanske med Cherie och pratade :) Det behövdes för båda tror jag (a) Skönt var det iaf, både för hästarna och för oss :)
Lyckades faktiskt slumra till igen i klubbis efter. Fattar inte vrf jag är så trött. Men jag måste kolla ett blodprov imorgon hos skolsköterskan. Kan vara järnbrist :/

Imorgon måste verkligen Mie ut. Hon har fått vila helgen liksom, tävlingarna har tagit tid och energi.

Skola imorgon också. Jag hatar verkligen den skolan -.-'

Och idag kände Youtube för att samarbeta så här är 90 cm rundan igår :)





Eric Amarillo - Om sanningen ska fram (Clubedit Radio)

I heard some rumours of that you were asking for me.

Tävling idag! Resultat: 8 fel i LD, 4 fel i LC. Mitt fel båda ggrna. Fick inte igenom henne helt för skänklarna på framridningen till första klassen och då släppte hon när jag fick trycka till henne efter två nedslag. Annars har hon sjukt fin i den rundan!  Hon hoppar så bra nu, nu är det bara jag som ska kunna rida henne med :) Men jag ska rida henne ett par dagar i veckan nu och hålla igång träningarna så vi kan ut och tävla lite mer i sommar :D

Andra klassen gick ännu bättre än den första och det var också henne första LC på riktig tävling. Ett nedslag där med, jag tryckte av henne för tidigt på en oxer vilket resulterade i att hon tog ett halvt språng till och fick inte upp frambenen i tid så vi slog ner de två översta bommarna (a) Annars hoppade hon super hela rundan, hon hjälpte mig även i kombinationen för jag var lite slarvig där (a) Men det är en välsingnelse att bara få rida den hästen, för hon är så bra :')

Efter tävlingen följde jag med Torun hem och hjälpte henne att fixa sig till klassträffen hon skulle på sen. Så jag strök hennes skjortor och hjälpte henne att platta håret. Åh, ja, hennes hår förresten. Hon var och fixade till det hos en frisör igår kväll och fyfan vad bra det blev! Han la blonda slingor i det och klippte upp det så hon var så sjukt snygg när allt var klart! :)

Sen åkte vi till Åstorp, hämtade Krille, körde till Ljungbyhed och var i Riseberga på 45 min. Det är skillat! Haha. torun skulle till nån klasskompis' grav som hade dött, sen skjutsade vi henne till spången och körde vidare. In till Klippan och tankade och vidare till Perstorp. 

Väl i Perstorp igen hjälpte jag till att bygga upp ett par hinder, sen mockade jag hos Fashion och släppte Chamaro i ridhuset en stund. Han lekte lite grann, men jag fick göra rättså mke för att han skulle börja leka (a) Haha. Sennär jag tyckte att han sprungit klart satte jag mig på en pall och väntade in honom. Skulle se hur nyfiken han var. Och mycket riktigt, 5 minuter, sen kom han lunkande med lågt huvud och la mulen i nacken på mig :') Söte pållen :*

Sen grillade vi lite, men jag åt bara en halv korv (a) Var sjukt trött. Så jag och mammi gick in och la oss i klubbis ett tag sen, medans Krille och Tobbe harvade banorna. Och det senaste jag hörde var Tobbe som frågade om han skulle vika ihop flaggorna efter han hämtat ner dem sen slocknade jag. Vaknade inte ens när Krille tog av mig hörlurarna och la mobil och hörlurar på bordet för de hade jag självklart lyckats somna med (a) 

Fick iaf skjuts sen av Krille hem, och när jag kom hem åt jag lite till. Sen kopplade jag in datorn och nu ladda jag upp filmerna från ritterna så ni kan se dem sen om YT vill samarbeta :D 

Hade hade så länge! :D
Litet smakprov från filmen. Detta är i 1 m :)






What's up! - Rumours

I'm no beautyqueen, I'm just beautiful me.

Idag var det fredag!!! Så jävla gott. Vi hade först bild, sen matte och därefter hörförståelse i franska nationella. Skit svårt vare. Inte kul nånstans.
Sen hade vi samhälle och stack sen ner till Ica och köpte pepsi, för jag kände att jag behövde det (a) Haha. Mamma kom och så köpte vi mat sen stack vi ner till stallet. Åt maten och tog sen ut Mie på en promenad :) Gick två varv runt anläggningen och släppte henne sen ett tag i ridhuset.

Senare åkte vi ner till byn och hämtade Torun, och mina skolkläder för att jag frös (a) ovanligt x) haha. När vi sen kom till anläggningen igen så hjälpte jag mamma att sätta fram läsk i kylen och så i cafeterian. Sen stack jag ner och red igenom Fashion inför tävlingen och fyfan vad fin hon var!!!! Så jävla underbar att rida idag så det är inte sant! Hon böjde och ställde sig direkt i båda varven och trots att hon är stel i vänster. Nej asså sjukt fin. Så det blev lite galopparbete och så. Öka/länga och korta galoppen på raksträckorna och lite byten över en bom. Sjukt jävla fin  var hon! ♥

Bytte sen bara häst och hoppade upp på Chamaro och red lektionen på honom sen. Jessie tog in Fashion istället. Idag måste fanimej varit en sjukt bra dag för Chamaro var sjukt fin att rida! :O Lite i början var han steppig och dum men sen när jag skällde lite på honom så var han så jävla fin så Torun sa att han aldrig gått bättre, han hade sån kraft i bakbenen så han orkade hålla sig i högre form nästan hela ridpasset. Och då hade han ändå gått en lektion innan. Men han var så fin så man blev riktigt glad över berömmet från Torun :') Så synd att jag inte fick bilder på honom för han var så fin :)

Sen vilade jag lite, hjälpte till att bära ner dricka och så i kylen där nere och gick sen och tvättade Fashion. Fin blev hon men hon frös så mycket i slutet så jag skippade manen (a) Den var ändå renast. Svansen var dock inte ren så den blev tvättade och hela hon blev också superfin. Årets första dusch! Ordentliga iaf :) Men som sagt så frös hon så jag la på ett fleece och gick ett varv runt anläggningen för att förhindra att hon blev stel i musklerna efter att ha stått still länge med kallt vatten över sig. Så det var mest för att blodcirkulationen skulle komma igång igen, sen fick hon mat direkt så hon blev varm rättså fort.

In till mamma igen, fixade lite och blev sedan beordrad av Danne att ta ut Mie så det gjorde jag. Jag blev dock både slagen och jonglerad med av honom pga att jag dissade honom två ggr på en minut x) Haha. Rätt åt honom.

Jag hängde på Mie idag med btw! Sen satt jag upp och travade också. Idag hade jag dessutom tyglar som jag kunde hålla i men jag höll mest i manen :P Dock så sa Danne igen att han skulle dra av mig om det hände något. Det hände inget :) Han kanske skulle dragit av mig ändå bara för att jävlas, men inte på Mie :P

Sen fixade jag Fashion. Friserade hennes man, svans och hovskägg. Mamma flätade svansen medans jag fixade hovarna. Sen slängde jag på ett täcke, lindade henne och satte in henne i boxen igen. Sen bytte vi om och cyklade hem!

Lång, händelserik dag :) Hoppas morgondagen blir likadan för imorgon är det tävling!!!!! Tagga :D
Hade hade!





Selena Gomez & The Scene - Who Says

I Am Number Four.


Tänkte se denna filmen nu!
Har längtat efter att få se den sen den gick på bio men den har inte funnits innan. Så nu tänkte jag faktiskt se den! Bara låta den ladda lite så det inte laggar ;)
Hade hade





Tonight we're gonna get on the floor.

Red Fashion precis! Hoppträning :)

Hon är inne i någon konstig "rista-av-sig-sadeln"-period som hon är varje vår. Hon har gjort det sedan hon va liten x) Det var lite skrämmande i början med tanke på att hon sparkade efter martingalen med. Men jag vande mig ^^
Sen när vi började hoppa var hon så jävla stel i vänstersidan så hon föll inåt där. Så jag fick liksom hålla ut högerhanden mot väggen och lyfta upp vänsterhanden rakt upp för att hon inte skulle vika halsen. Då hoppade hon super.
Hoppade också 1 m idag och det gick skitbra! :) Nöjd med passet faktiskt :D

Snart blir det Mie också. Det är så bra att kunna blogga från stallet så blir det inte så långa blogginlägg :P
Hade sålänge!





Jennifer Lopez ft. Pitbull - On The Floor

I won't let go, won't give up, no.

Jaha, då var nästan hela tisdagen också avslutad. Imorgon är det endast 24 dagar kvar i skolan (!) innan vi slutar :) Så sköööönt!

Krille hämtade mig på Ica efter skolan. Därefter körde vi till Big Daddys så han handlade mat, för att sen köra till mamma och hämta datorn. Ner till stallet direkt sen och börja på min historia. Blir nog inte mycket till sömn idag heller, för jag har ungefär halva arbetet kvar och bara några timmar på mig innan det blir onsdag.

Red Loppan precis btw. Gick super, hon var vääääldigt pigg om man säger så. Hon sprang mest och gnäggade på de andra hästarna men hon gick trots allt där. Efter ett tag började hon dessutom ställa och böja i båda varven, och gick i formen trots att jag bara höll händerna stilla ovanför manken. Superduktig var hon, synd att jag inte fick bilder men det regnade så det hade blivit kassa bilder ;/ Fin var hon iaf!

Nu ska jag gå ut och fixa till i Mies box, lite rörig är den och det behöver rättas till innan natten :) Hon är lite dum för hon backar bak allt spån i en hörna av boxen så det blir ett berg där, men ingenting i mitten -.-' Så måste fixa det innan vi sticker hem.

En lite rolig sak är att jag är uppkopplad igenom telefonens Wi-Fi :) Den är vääääldigt användbar, vad glad jag blev av att det faktiskt funkade! :P

Men vi hörs kanske ikväll, om inget annat imorgon! :D
Hade hade!
Och en bild på Mie för att hon är så fin :) ♥
Eller var säger ni? ;)





When I look at you. ♥

Visst har hon blivit fin? :D

Du är så otroligt vacker, min lilla prinsessa! ♥


Eller vad tycker ni? ;)





Today, tomorrow and forever we will stay true.

Morgonjour i morse! Vilket betyder att jag fodrade hela stallet själv och sen ringde jag Krille som hade somnat på en stol på jobbet :P Men han kom iaf :)

Mockningen gick fort idag, Jag tog ena halvan av stora stallet + Nike och Krille tog andra sidan. Sen i lilla tog jag Calories, Mies och Loppans och Krille tog Harboes. Sen tömde han Chamaros också och det blir väl fem boxar bara i den boxen. Men bra blev det!

Mie fick komma ut och longeras idag med. Danne kom aldrig som han sa så det blev longering. Sen tog jag lite snygga bilder på henne, tänkte fixa till dem och lägga dem här i en bildbomb sen :D Hon fick dessutom hoppa idag och nu har jag hoppen både på bild och på film så det blir väl upplagt sen också :) Hon hoppar så jävla snyggt! Hon rör sig snyggt också, så det är en riktig topphäst. Hon har en av Sveriges bästa hoppstammar så det lär nog bli en liten kombinationshäst det där :D

Nu ska jag käka lite, har inte ätit mer än frukost och lite kakor under dagen så det får bli mat nu :) Sen ska jag fixa och redigera bilder så de blir najs ;D

Hade hade!




Selena Gomez & The Scene - I Promise You

RSS 2.0