Naturbruk

Japp, jag sitter och har naturbruk just nu! I morse hade vi balansträning och longering. Jag och Daniella hade Hissen :D Han är så jäkla söt, i boxen är han världens kelgris och när man red var han jätte fin :) Jag gillar den hästen ;)

Snart slutar jag och ska till Hööks direkt efter. Sen tar jag bussen till Stattena och sen bussen därifrån till Örkelljunga och sen därifrån till Perstorp :) Dels för att det är mysigare att åka buss och dessutom tar det mindre tid :) Antingen det eller så åker jag med Krille från Örkelljunga ;)

Sen ska jag ner och prova lite saker på Ma Cherie :)

/Linnea

Höganäs + Ikea + CG

Ja, idag har jag spenderat pengar! Nej men jag och Krille körde till Höganäs för att hämta tränset och täcket. Tränset var t.o.m snyggare i verkligheten! :)
Efter Höganäs åkte vi till Helsingborg och Ikea och handlade lite till sovrummet i Sjöhultet. Sen åkte vi vidare till Citygross och jag fick köpt min gelpad och ett par hanskar som matchar mina ridbyxor :D

Imorgon ska jag till Hööks påvägen hem från skolan och köpa detta:

och

Och kanske denna


Vi får se :) Jag kanske ska hitta ett pannband till tränset med :)

/Linnea

Huvudvärk

Jag har haft en konstig huvudvärk halva dagen nästan, en som inte riktigt känts som en vanlig huvudvärk så att säga. En skottkärra välte idag i skolan när jag packade hö och en av handtagen landade rakt på vänstersida av bakhuvudet. Som tur hade jag hjälm, men det blev en jädrans smäll ändå.

Efter det har jag haft huvudvärk och det släpper inte, varken med vila eller syre eller vätska eller värktablett. Undrar om jag inte fått en mindre hjärnskakning, känns redigt konstigt iaf :S

/Linnea

Yesch!

Robin gick vidare till kvalfinalen! Inget oväntat, men ändå :D

/Linnea

I'm the king of my own life.

Skolan idag var funny. Jag red en ny häst, en som heter I Want You, kallas vanten. Han är en liten lurig häst, för han kröker ihop nacken, och drar in nosen i bogen för att slippa arbeta. Men jag lyckades faktiskt få fram honom och han var en trevlig häst när han väl gick fram :)
I slutet var han faktiskt riktigt trött men nöjd, för han drack i tio minuter efter vi kom in :)

Efter skolan åkte jag hem och direkt från stationen till stallet och kollade hältan på Mache. Den var borta och även svullnaden och värmen. Så jag släppte henne i ridhuset lite så hon fick springa av sig. Hon ska gå på butta ett par dagar till ändå och imorgon typ ska jag in till City Gross och köpa en gelpad.

Snart kommer älskling, sen blir det Idol ikväll! :)

/Linnea

Helgen.

Ja i helgen har jag gjort mycket vettigt känns det som. Bland annat har jag tagit hand om min katt, gett henne mat och kelat med henne. Sen har jag även åkt ner till stallet, och jag har styrt Krilles bil när han växlade och gasade :P

Nej men skämt åsido, i fredags kväll red jag juh Calorie, vi hopptränade och kollade av ifall jag kunde ha henne på tävlingen på lördagen. Vi skulle iaf sova på saken, för hon var fin när vi hoppade och så, slog ner lite bommar men annars okej. Förmodligen för att hon inte hoppat de höjdarna på ett tag.

När jag vaknade på lördagen kände jag att det var fel. Det var inte rätt mot Calorie att inte träna så mcyket innan och även om hon är bra tränad så var det ändå inte rätt mot henne. Sen var det inte rätt mot Mia. Jag skickade till Ida och frågade om jag var tvungen att vara med och det var jag inte. Lite synd ändå eftersom att jag gärna vill tävla i Helsingborg de gångerna det går lokalt där ;(

Men eftersom Mia sa till mig att hon inte skulle rida förrän på söndagen så tyckte jag det var lite synd om Calorie att bara stå den dagen och jag frågade då Torun om jag kunde rida henne. Det gick bra och Calorie var verkligen skitfin när jag red. Jag tränade VÄLDIGT mycket på det här med hennes yttersidor. Hon vill gärna skjuta bogen all världens väg och inte jobba alls med ryggen. Hon springer lite från arbetet ibland. Men när jag rätade upp yttern så blev hon SÅ fin. Hon slutade hacka som hon annars gör pga att hennes skada och gick jättebra. Sen i galoppen var hon spänd och hög i början, och hackade även där. Men efter lite stöd på ytter och när jag sa till henne ordentligt med skänkeln att hon inte fick kasta ut bogen så rätade hon sig och gick inte på sne längre. När jag sen samtidigt böjde sig och ställde så blev det en helt annan häst. Hon välvde ryggen så jag växte 10 cm och sänkte nacken utan att bli lång och jobbade alltså RIKTIGT bra.
När jag galopperat i båda varven och fått igenom de ordentligt, skrittade jag lite och började sen träna övergångar mellan trav och galopp. Hon brukar alltid slängtrava efter galoppen och höja nacken, skjuta bogen åt sidan samt att bli flack. Men när hon till slut lyssnade helt på mig så bröt hon av till normal arbetstrav, hon välvde sig och jobbade med ryggen istället för det här "flängiga". Efter ett tag kunde jag dessutom sluta använda händerna helt. Tyglarna var lösa och hon gick fortfarande i välvd, rund form och hon lyssnade helt på mina vikthjälper. Då kändes det verkligen som att jag kommit fram till henne helt. Då jobbade hon helt och hållet med mig. När vi gjort det felfritt några gånger travade jag av henne och skittade sen henne. Tyckte hon varit superduktig!

Jag frågade mamma sen om hon var fin och då sa hon ja, hon är skitfin, asså hon lyssnar juh verkligen på dig!
Cissi sa även att hon såg verkligen skitfin och harmonisk ut.

Calorie är inte direkt en lätt häst att nå fram till så hon jobbar helt med en och dessutom korrekt. Det var en super känsla.

/Linnea

Ny design.

Vad tycks? ;)

/Linnea

It's a little bit funny, this feeling inside.

Bloggar från Sjöhultet nu. Vi har målat ett av rummen här vitt så vi kan måla det brunt senare i veckan. :)

Pappa har rapporterat att kisen min har lyckats hoppa över laminatplattan men att det gått bra, för både katten och hunden har mött honom i dörren när han kommer hem från byn :P Tur det ju!

Jag ska snart hem, har precis skrivit ut alla namnskyltarna till stallet, för de ska lamineras och sättas upp sen :) Så vet vi var alla hästarna ska stå i vinter x)

Idag blev det alltså inget ridet, och förmodligen inget stall heller, isf bara så jag kan visa Torun skyltarna innan jag måste hem och duscha. Imorgon blir det skolan igen! Vi ska byta hästar och det ska bli spännande att se vem de ger mig :)

Jag har även gjort en ny header som kommer in inom de närmsta dagarna. Den tog 30 min så den är enkel och stilren ändå :)

/Linnea

Att jag inte tänkte på det.

Igår efter skolan åkte jag och Krille till City Gross för att kolla lite saker där. Jag kollade såklart på hästsakerna, och hittade en gelpad där också, som var 50 kr billigare. EXAKT likadan och då kom jag på, vrf betala mycket pengar om det finns billigare alternativ?
Hittade också en massa andra saker som var billiga, så det blir en tripp till CG efter lön! :)

/Linnea

Boxvila.

Ma Cherie har boxvila igen. Hon har lyckats fastna i en tråd i hagen och har sår över hela högra bakbenet. Som tur är är det mest bara sådana sår där pälsen skavts bort, men där sitter ett på utsidan mellan skenbenet och senan och hela benet är svullen från hasleden till kotleden :( Vi har provat med jodopax omslag, med promenader, att bara släppa ut henne i hagen så hon får röra sig ändå, vi har tagit tempen på henne och hon är inte halt, det stramar bara lite så hon vill inte böja på benet helt. Ingenting får svullnaden att gå ner och benet är varmt också.
Så nu har vi börjat med butta och boxvila, så får vi se om det blir bättre, annars får vi be veterinär Cato titta på det :)

Ja, hennes skada har juh gjort att jag inte kunnat rida speciellt mycket i veckan. Jag har bara ridit i skolan, vi hade hoppträning för Micke Nolin i torsdags och det gick super. Han gav mig tummen upp till slut, utan kritik, så det kändes bra. Gunni var först lite loj, men när hinderna kom upp på 95 så hoppade han super!

Idag tränade jag dressyr på Dunder och det tog ett tag innan han gick igenom i både bogarna och i ryggen men sen var han jättefin. Han blev trött som fan bara och svettig så han slapp gå nästa lektion också, kanske lite jobbigt efter ett tungt dressyrpass. Jag krävde ganska mycket av honom också, för han fick inte gå där han ville. Han ville gärna hänga sig i en lägre form där han slipper arbeta så mycket men jag lyfte honom så han gick i jobbeform :)

Senare hopptränade jag lite med Calorie. Hon blev aldrig riden idag så hon fick hoppa lite :) Det gick bra btw.

Nu ska jag sticka hem till Sjöhultet, men vi måste hem tidigt imorgon. Sen får vi se om det blir någon tävling eller inte.


/Linnea

BTW, ROBIN GICK VIDARE TILL KVALET I IDOL!!!!!! GO ROBIN STJERNBERG!

Fredagens ridlektion @ Calorie



Bilder säger mer än ord, men vi kan väl säga att hon kändes rätt fin :)

/Linnea

Allsvenskan div 2 i fjälkestad

Igår åkte vi kl kvart över sju från Perstorp för att komma till Fjälkestad i tid. Det tog en dryg timme typ att köra men allt gick bra och vi kom fram i tid.

Väl där anmälde vi oss och gick sen banan. Banan var lång och inte så svår. Så vi lastade ut Della och broddade och gjorde henne klar. Sen red jag fram och lösgjorden henne i vänstersidan ordentligt så hon var eftergiven där och sen startade jag. Felfri runda och rosett!

Därefter lastade vi igen och hade defilering. Då öppnade himlen sig och gjorde oss och banan jätteblöta! och så på gräs med, jättebra x) Men det var inga omkullridningar, bara lite att gräset släppte. Men Della var fin denna klassen också och bidrog med en felfri runda så laget kom till omhoppning.
Det stod bara mellan Perstorp och Östersund i omhoppningen så vi kunde komma sämst tvåa, och det gjorde vi med. Della gick felfritt här också och hon var superfin hela dagen!

Hem och lasta ur allt, gick bra. Åkte hem och vilade lite sen och åt lite mat. Kan aldrig äta om jag är på tävling. :D

Senare fick jag massage av världens bästa pojkvän, jag har knappt kunnat röra mig de senaste dagarna pga spänningar i ryggen, så vi lossade musklerna lite igår. Ska fortstta på onsdag :)

Idag är jag hemma, mådde piss i morse + att jag sovit dåligt under helgen för jag mått dåligt också :(

Jag är iaf skitnöjd med gårdagen och jag hoppas det går lika bra när det är hemma :)

/Linnea

Live från dressyrtävlingen.

Ja, jag sitter just nu och tittar på dressyrtävlingen från domartornet och ekipaget som är inne just nu är ingen mindre än Johanna i min klass :) Prydligt och stiligt är det :)

Ja, jag glömde säga det igår. Idag följer kattungen i stallet med mig hem! Hon är väldigt social och är inte rädd för hundar, iaf inte Peppe :) För hon försökte inte fly när jag visade henne för honom :) Och det är positivt!
Jag ska bara hitta en låda som jag kan ha till henne så hon inte kissar överallt :P

Jag ska snart ner och putsa utrustningen till imorgon så det är färdigt, eller iaf nästan allt för jag ska juh rida henne sen också. Men plattan och tränset får vara klart :)

Nu ska jag hitta på något, vet ej vad :P Prova mitt träns kanske för Dellas inte har någon nosrem.

/Linnea

Dressyr + hopp.

Idag har jag först varit i skolan och haft kul åt min svensklärare som höll på att garva ihjäl sig xD

Sen kom Krille och så stack vi till Åstorp och var i Dannes crib lite tills vi kunde hämta Krilles bil på verkstan igen. Så vi glodde på film, och lite så. Danne kom senare och skjutsade även oss till verkstan så vi slapp gå den biten (a) :)

Väl i Perstorp red jag först dressyr på Calorie och det gick jättebra. Mia har gjort ett fantastiskt jobb med henne, hon är faktiskt till och med lite seg nu :P Fick jobba ganska rejält i galoppen för att hålla ihop yttersidan för stödjer man inte henne som en planka på yttersidan så bryter hon av till trav och kastar bogen åt sidan så det gäller verkligen att rida och hålla om henne. Men allt gick bra och vi fick bra beröm.

Sen var jag på "sammanträff" med allsvenskan och fick mat och så. Och även ont i mina höfter eftersom jag inte får springa egentligen :/ Men men!

Senare tränade jag hoppning med Della och hon var supermjuk och jättefin i alla gångarter! Jag tyckte verkligen om att rida henne idag, och hoppningen gick skitbra. Hoppade av jättefint. Vi fick ett stopp en gång för jag tryckte av vid ett tillfälle när hon inte riktigt kunde hoppa av men det var juh mitt fel. Men språnget efter, asså hon brukar aldrig trycka av så hårt från marken, men hon riktigt stampade av från marken! :o Skitfint, så det känns verkligen super inför söndag :)

Ma Cherie hann jag faktiskt inte rida idag, men alt kludd med träningar och saker så hon fick vila, men det mår hon inte illa av :) Jag får rida imorgon efter dressyrtävlingen så hon blir riden iaf.
Della ska bara ridas igenom lite imorgon och mjukas upp lite i sidorna, sen ska hon göras i ordning inför tävling på fredagen :)

Vi hörs!

/Linnea

Lösningen på problemet!

Jag tror jag har kommit på lösningen på problemet om Ma Cheries sadelläge! Vilken sadel hon än har på sig så glider den fram över bogarna. Men! sen kom jag på det. En helt vanlig jäkla gelpad! :o
En sån som man lägger under sadeln för att den inte ska glida. Svårare än så är det inte :D Vi har fortfarande ingetn sadeln dock som ligger helt optimalt på henne, men vi får fortsätta leta :) Jag har hittat en på hästnet som är i exakt rätt storlek och det står att den passar en normalbyggd d-ponny eller en liten storhäst, och det är juh det hon är. Men vi får prata med Torun om det, den verkar rätt bra med tanke på att alla tillbehör hänger med så som stigbyglar, stigläder och lädergjord :)
Nu finns det säkert någon som säger, Men daaah, det kom jag juh på för flera veckor sen, men om så är fallet varför har du inget sagt då? ;)

/Linnea

Blogg från skolan.

Ja, just nu bloggar jag från skolan, vi har lunch nu och börjar igen om tio min. Då ska vi ha naturbruk :)

Ridpasset i morse gick bra. Vi hade markarbete och studs. Och även en lydnadsbana som bestod av fem stycken galoppstuds, travvolt efter med bommar och sen serpentiner längs långsidan. Gunvald var pigg och glad men lite loj i början så jag fick driva honom bara framåt då, så jag fick honom i handen.
Studsen gick bra när jag väl rättade upp honom på yttersidan. Det var mer efter som han rusade iväg lite :) Men det gick bra!

Nu ska vi ha NB och sen ska jag hem. Kommer hem 16:10 och sticker direkt till stallet och skrittar Ma Cherie. Sen ska jag skriva NB-inlämning! :)

Hade
/Linnea

Vaccination

Japp! Ma Cherie blev vaccinerad i måndags så hon har fått vila i två dagar nu. Ska vila tills på torsdag sen ska jag börja trava igång henne igen. Men jag måste bara fråga, vågar man sitta barbacka på henne nu bara och skritta? Jag får juh sådana extrema smärtor i höfterna av att gå, jag gick med henne idag och bara efter en kvart fick jag ont :/ Så jag tänkte prova, men jag börjar som från början, jag hänger på henne först och känns det som att hon är lugn så kan jag hoppa upp :) Lika bra att börja i tid :)

Jag red på skolan i måndags. Det gick väl halvbra, Gunni var lite stel och samtidigt pigg som fan så han sparkade i galoppen lite ordentligt :P och hoppade med bakdelen i varje steg :) Men det gick väl halvbra, han började lektionen med en konstig hosta som senare försvann och hade sen låg temp :S Men det var tydligen ingen fara :)

Imorgon ska vi rida igen, så det kan bli intressant :)

/Linnea

Fyra månader.

Igår var det fyra månader för mig och Krille :) Tänk att tiden går så fort.. :D

Jag hade morgonjour så i åkte till Perstorp strax efter 10. Väl där gav vi hö till alla hagarna som skulle ha hö och fodrade Ma Cherie och Dunder som står inne hela sin höranson och kraften. De fick halva i morse tidigare.
Därefter mockade jag stallet och strödde i boxarna och sopade efter så det blev rent och snyggt där. Sen hjälpte jag till på städdagen som var på anläggningen. Gjorde lite allt möjligt. Krille hade redan blivit haffad så han hjälte Ronny att kratta och så efter att han grävt upp hela vallen runt hela lilla paddocken. Där var en fet vall typ 50 cm in från staketet som blivit när de harvat och så. Och den finns inte längre nu :)

Efter allting så red jag Ma Cherie. Det gick bra, hon hängde sig lite väl i tygeln igår, hon liksom tog tag i bettet och drog ner huvudet och sen bara sprang hon -.- Men, hon fattade galopp direkt av bara galoppskänkeln nu i högervarvet, jag behövde varken smacka eller använda spöt :D Vänstergaloppen är det fortfarande jobb med ;)

Just nu käkar jag frukost och sen ska vi till Perstorp igen :)

/Linnea

Internet äntligen!

Äntligen har Krille fått internet till Sjöhultet så jag kan blogga härifrån också! :D Men det är bara mobilt, vilket betyder riktigt dålig täckning = no pictures.. Men det får vi kanske överleva. :)

Det stod dressyrträning idag på schemat för Ma Cherie. Och det gick verkligen inte bra. Asså, det var nog det sämsta ridpasset sen början på henne ;( Hon blev rädd för allt omkring sig, gick inte fram nästan alls och sprang slalom över banan. Så nej, inget bra pass. Jag red dessutom asdåligt (kanske var därför hon inte gick som hon brukar) och kände mig verkligen jättedum som faktiskt red idag. Jag har varit konstigt arg och bitter de senaste dagarna och även fast det kanske inte märks utåt, så blir jag sur för minsta lilla, som jag brukar ha tålamod med.. Hmm, konstigt. ;/ Jag red iaf i alla gångarter, sen gick jag in. Typ en halvtimme innan alla andra. Men älsklingen blev så trött i huvudet av allt hoppande åt sidan så hon var trött redan efter det :/
Sen smorde jag igenom hennes träns, det är fortfarande hårt eftersom det är nytt (eller nytt och nytt, köpte det juh på falsterbo). Fint blev det iaf!

Efter sista lektionen skulle jag hoppträna med Della. Hon hade vääldigt mycket energi och låg på bettet hela tiden. Jag red först igenom henne så hon blev mjuk och fin i sidorna och hon bar sig sjukt mycket bättre i galoppen nu, så jag önskade nästan att dressyrKM var nu istället x) Men iaf, sen hoppade vi lite hinder och hon var väldigt lyhörd och sträckte ut sig ordentligt utan att bli flack. Så det känns faktiskt bra nu igen. Vi ska träna igenom helgen nu, och sen ska jag inte träna förrän nästa fredag igen.

Men men, nu ska jag njuta av resten av min kväll och om ca 2 h 20 min är det den tionde = älsklings och min fyra månadersdag :D

/Linnea

Träning för Micke Nolin.

Idag hade vi första hoppträningen för Micke Nolin. Det gick bra, men det första han sa nästan om Gunvald var att han hoppar lite när han själv vill. Och det fick jag snart red på, när vi kom på en linje med tre galoppsprång och han tog två och sen tog han ett jättesprång över det andra hindret. En normal häst hade nog trampat om eller så, men inte Gunvald, näe han hoppar låååångt istället för att spara sin energi och hoppa lite långsammare.
Men resten av träningen gick bra, sista gången vi hoppade blev det väl egentligen bäst, då hoppade vi linjen på långsidan och sen igenom kortsidan och in snett igenom på en oxer.
Det enda negativa han hade att säga var att jag tittar neråt och har lite förkärlek till att sätta mig ner i sadeln :)

Sen åkte vi till väla och därefter Ikea och åt. Men inte för att jag åt något, mådde inte så speciellt bra ;/

När vi sen kom hem, vilade jag mig lite och sen red jag Ma Cherie och hon var jättepigg och blev superrädd för Nemo när han spann bakom henne :P Fia var i ridhuset samtidigt och tränade med Nemo och när de började snurra där så såg bara Ma Cherie det i spegeln, vilket resulterade i att hon höll på att krypa ur skinnet :P "WAAAAH, en SNURRANDE häst!!!! Han är jättefarliiiig!!!!!!" typ. Så mamma kom snällt in med en longerlina så hon fick springa av sig lite energi :)

Sen hoppade jag upp och red, och började ställa lite mer krav på henne, att hon skulle inte få bestämma tempo eller gångart och hon skulle gå sålänge jag bad henne om det. Allt gick bra och hon skötte sig jättebra, med tanke på att det var första gången i sitt liv som hon haft en westernhäst omkring sig.
Fia tyckte iaf att hon hade ett väldigt luftigt steg, vilket hon har och att hon har en naturligt bra galopp. Samt att även fast hon har mycket dressyr i sig så är hon väldigt sportig i typen och egentligen en perfekt liten hopphäst. Hon hoppar juh stort, så med lite träning och tålamod så hoppar hon nog 1.20 sen :)

Jag provade också att ta ett hinder efter och det låg endast på 60 cm. Först var det jätteläskigt så hon stannade, men försökte gå över det och det ville jag inte för hon blir lite rädd när hon slår i :) Så jag svängde runt och kom på det i trav och hon tog ett STORT språng över, så det är juh inget fel på hennes hopptalang iaf. Det konstaterade Fia också, det är juh inget fel på hennes bakben iaf :P
Tänkte försöka komma igång lite smått med hoppningen också, men det är helt och hållet i Toruns händer :) Dressyren är juh viktigast för henne, så hon lär sig att bära sig själv, även fast hon är riktigt duktig på det redan :) Hon är juh så sablans lättlärd, och hade hon inte varit det har vi fortfarande varit på longeringen vid det här laget :P

Jaja, men nu ska jag sova för jag ska upp tidigt till skolan imorgon :)

/Linnea


Vad är det som händer?! ;(

Fortfarande hemma.

Ja, jag är fortfarande hemma från skolan. Inte så värst kul, har absolut ingenting att göra och jag är bara hungrig hela tiden. Kanske är för att jag är van vid så underbart god mat i skolan ;)

Jag har iaf sett ett par avsnitt av Heartland idag, och även en film. Och jag ska snart se en till. Så ja, detta är vad jag spenderar mina dagar när jag är sjuk med; Film, mat och min säng :) Kul! not.

Iaf jag har sjukligt ont i min rygg, fråga mig inte varför. Men jag tänkte försöka be mamma massera mig ikväll så jag inte är halvparalyserad på hoppningen imorgon. För imorgon ska jag till skolan, vad min kropp än säger! Så är det bara.
Nu ska jag göra nudlar och äta och sen ska jag se mer film, Yaaaay! :p

/Linnea


Ps. Känner att jag ska göra om designen till ngt mer höstigt och jag tror jag har en idé, men vi får se :)

Bildbomb på Ma Cherie


Sjuk :(

Ja som rubriken lyder så är jag sjuk. Och det är så tråkigt! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det, men jag vill till skolan :O Kanske är det för att man går på en skola man trivs på nu istället för det jag gick på innan :)

Jag har iaf inte haft så mycket tid, i helgen var jag i ett internerfritt område och igår var jag i skolan till 12, då jag blev tvungen att åka hem pga sjuka :( När jag sen kom hem så mådde jag så dåligt så jag gick och la mig i sängen och sen låg jag där hela eftermiddagen kvällen. Huvudvärken steg och steg och jag kände bara hur det pulserade i hjärnan av det. Förkylningen gjorde det juh inte bättre eftersomjag knappt kunde andas.
Efter många rinnande ögon och tårar så lyckades jag tillslut somna, med huvudvärken.

Men idag känner jag mig redan bättre, huvudvärken har delvis försvunnit och det som finns kvar är förmodligen av förkylningen eftersom jag är svullen i bihålorna, då får man alltid ont. Är jag bättre ikväll blir det skolan imorgon men isf ingen ridning. Bättre att jag blir frisk till hoppträningen på torsdag :) För det kommer juh vara för Micke Nolin och det vill man inte missa juh ;)

Men nu har jag äntligen iaf fixat bilderna på Ma Cherie från i torsdags, men det är väl bättre sent än aldrig? ;) Och eftersom att bilderna tar en stund att ladda upp så kommer jag lägga dem i ett eget inlägg :)

Så nu ska jag försöka bli frisk!

Vi hörs :)

/ Linnea

Pampig häst.

Ma Cherie var så sjukt pampig idag när jag red. Sån jävla swung i henne och hon reste sig lite mer, så hon var knappt framtung alls, och det är väldigt skönt. Både mamma och Busig fotade så jag har massvis med bilder, så nu kan jag göra om headern och designen på bloggen igen. Men jag slänger upp två-tre stycken här nu, så får ni se fler imorgon :) De måste juh redigeras ;)

Fina häst! <3




RSS 2.0