En dag vid havet.

Ja och lite däremellan :)

Imorse vaknade jag tjugo över 9 och gick och duschade då. Sen vattnade vi hästarna i hagarna och käkade frukost. Senare vid typ 1 åkte vi till förmedlingscentralen för Simon skulle ha ridbyxor. Jag fick lite gummisnoddar som var kraftigare än hööks' och därav förmodligen bättre :)

Sen åkte vi hem, lämnade av sakorna och åkte vidare till Ängelholm. Där träffade vi på farfar Gert och sen gick vi och kollade bikinis på Brännborns kläder. Såklart fanns det inga i min storlek. Så vi fick gå in på maxi istället och där hittade vi äntligen en bikini. Min har försvunnit i röran där hemma, så jag hittar inget alls längre (a)

Ut till havet iaf och där blev det lite bilder :D Fiina bilder men som är snyggast redigerade ;) Och det får nog bli när jag har lite dötid på jobbet på torsdag :)

Japp, jobba imorgon och torsdag och sen till Falsterbo på fredag!

Men vi får höras av imorgon om jag hinner med något! :)

Hade hade!




På jobbet.

Ja, eller vad man nu kan säga. Jag sitter på Krilles jobb, Enedalens sjukhem i Tyringe och mest bara lökar. Kl kvart över 6 ikväll ska jag jobba också, och jobbar två pass sen tar Krille över och jobbar de två sista passen i natt. Eftersom jag är minderårig ska jag helst inte jobba natt liksom ;)

Ma Cherie får vila idag med. Jag hann inte rida i morse eftersom jag vaknade 10 i 11 och vi skulle åka hit halv tolv (a) hehe. Men imorgon och resten av veckan ska vi träna så mycket som bara är möjligt för på lördag åker vi ner till Falsterbo! :D Såå gött asså ;D Sen bor vi där i en vecka :D

Jag ska juh jobba på falsterbo också och för det får jag fri entré hela veckan, fri möjlighet till alla läktarna (utan sittplats dock men ändå) och mat när jag jobbar :) Mina pass är:
Söndag: 12.30 - tävlingarnas slut
Måndag: ledig.
Tisdag: 12.00 - tävlingarnas slut
Onsdag: ledig.
Torsdag: 12.30 - tävlingarnas slut
Fredag: 12.30 - tävlingarnas slut
Lördag: 8.00 - 14.00
Söndag: 12.30 - tävlingarnas slut
Rättså chill ändå, jag är juh ledig varje förmiddag ;) Och just nu har jag bara tre saker på inköpslistan; Foxfire pälsglans, broddset (med olika broddar, broddnyckel, gängare, utfyllningsplopplar och lite mer.) och ett träns till Ma Cherie. Sen kommer jag väl köpa schabrak för resten (a) Eftersom det är det som jag köper mest av :P haha.

Mitt internet är sjukt segt. Eftersom jag är uppkopplad igenom min mobil så är det lite kasst. Men det får duga. Det var bara tre år att ladda en sida -.-' nä, skämt åsido. Tre minuter kanske? Brukar ta tre sekunder, men det får jag väl leva med :)

Jaop, nu har klockan hunnit bli 14.18! Bara fyra timmar kvar ;)
Hade hade!



Rubrik.

Ja, för en gångs skull lyssnar jag inte på musik (!) så det fick bli en kass rubrik :)

Klockan är nu 00.07 och om ca 7 h ska Krillis lämna Tobbe på jobbet och hämta mamma samtidigt. Sen typ halv tolv ska båda till jobbet för jag ska jobba för första gången! :)

Nu ska vi se om vi kanske ska starta en film eller om vi sover direkt. Vi ska juh faktiskt jobba hela natten imorgon också ;)

Hade hade!



We never sleep, never get tired.

Nu kom äntligen det nya designen in på bloggen! Jag hoppas alla kan se den :) Ni får gärna komentera om det blev bra :)

Jag känner att jag haft fullt upp hela veckan och inte hunnit blogga så värst mycket. Känns även lite kasst att bloggen blivit försummad, men jag ska försöka allt jag kan att blogga mer. Jag måste ju leva samtidigt så jag har något att skriva om ju ;)

Det går för övrigt mycket bra för tillfället. Ma Cherie blir bättre och bättre för varje dag som går. Jag rider henne själv hela tiden nu :D Igår och i förrgår skrittade vi länge och red mycket vägar. Självlart travade vi och galopperade också ;) Men i förrgår höll hon på att gå emot handen, sträckte fram halsen och så för att komma ifrån trycket i munnen. Jag höll ju i tyglarna :p  Jag höll inte ens emot henne eller något, men för att hon skulle börja acceptera att jag håller i bettet höll jag istället emot lite mjukt och tog och gav efter. Hon måste juh acceptera det. Och tillslut slutade hon trycka emot och var med mig istället. Hon gick till och med i form och arbetade, jag kände ryggen, jag lovar :)

Igår gjorde vi samma procedur och det gick super, hon var mycket duktig. Då hängde hon ihop i både trav och lite galopp med. Nu är det mer konditionen vi behöver träna, för så fort hon blir trött så dör hon, och det är förståeligt för det är jobbigt med så mycket information för en så liten häst :) Därför får hon vila idag!

Idag har vi spolat stallet också, eller halva det gamla stallet är spolat. Jag får fortsätta imorgon med andra halvan innan vi ska skrubba det. Det är juh inte lite skit i det ;) Men det är rättså skönt att vi äntligen får det gjort! :)

Ja, klockan har nu hunnit bli 15:11 och det är typ 7 timmar tills Krille kommer från jobbet. Så under tiden får jag väl kolla film eller nått. Jessica kommer senare, men jag vet inte när. Hon skulle skicka innan hon kom :)

Det blåser som fan! Det hänger ett par täcken utanför stugan där jag ligger, och maggjordarna på de täckena håller på att slö sönder rutan på dörren ;o Lite läskigt faktiskt ;)

Men men, jag ska nog se nån film eller nått nu, vi får höras av senare :) Hade hade!



Swedish House Mafia - Save The World

Under the coconut tree we stay.

God morgon! Eller kanske god middag, klockan är ju faktiskt halv tolv ;)

Igår kväll red jag på Ma Cherie igen efter att jag longerat henne. Hon var superduktig och galopperade på linan i båda varven. Sen knäppte vi av den så red jag själv och det gick också bra. Alla gångarterna red jag själv i :D och även över en bom men det var för att hon skulle fatta vänster galopp i vänster varv, hon är kass på det. Mer träning! :)

Idag ska hon nog få sig en promenad tror jag. I skogen kanske med ett täcke på sig för regnet verkligen öser ner. Det får nog bli det :) Sen behöver hon lite klättring också och även långa skritturer för att bygga upp muskulaturen eftersom skritten är jätteviktig. Egentligen skulle hon behöva en dusch också men eftersom det regnar så så är det nog inte så smart. Jag kan ju alltid tvätta henne inomhus i det varma stallet men, det märker vi! :)

Nu ska jag iaf äta frukost för jag har inte ätit sedan jag vaknade kvart över tio ;)

Hade hade!




Mohombi - Coconut Tree

I get all worked up then I let myself down.

Har precis vaknat, eller rättare sagt så vaknade jag strax innan klockan ringde vid 11:20. Med ett litet avbrott från när Fredde körde trimmer runt stugan -.-'

Idag är jag mycket bättre! Igår tog det mig tio minuter att gå från ridhuset till stallet bara för att jag inte kunde gå för fort. Kunde ha svimmat av igen då. Men idag är jag bättre igen! Förhoppningsvis kan jag rida Mie idag då, hon är så duktig nu så jag ska snart börja rida utan lina :) HAPPYFACE!!!

Just nu håller jag på med en ny design till bloggen och ska ändra den senare idag. Jag behöver bara en bild när jag rider Ma Cherie också och jag har bett Krille hjälpa mig med det idag :)

Men vi hörs senare! Nu ska jag käka frukost, eller rättare sagt dricka, sen får jag väl gå ut till hästen snart igen :)



What am I supposed to do, when the best part of me was always you?

Träningslägret slutade igår, men jag hade alldeles för mycket att göra efter samt att jag blev ganska trött så jag hann inte blogga.

Della var superfin i slutet av lägret, hon har börjat vila i steget i traven och går hundra ggr bättre. Dessutom har jag lyckats få henne att gå i form mot hinder och att samla sig framför dem bara genom att sätta sig ner och göra en halvhalt. Hon hoppar också igenom ryggen nu för hon har lossnat i både rygg och bakben och i båda sidorna.

Igår red vi LA:1 för andra gången. Första gången var för ca två år sen och då genomfördes inte ens den förvända galoppen för hon bytade med frambenen. Men igår genomfördes allt och jag fick genomgående 6or och 7or och en 5a. 63,6% hamnade vi på! Jag tror jag red på 54% förra gången eller ngt sånt. Så det är ju definitivt en förbättring!

En anna rolig sak som hände igår med var att jag och mamma hade ute Mie och red på henne lite. Mamma håll i linan och stod i mitten och jag reglerade tempo och gångart. Travade henne i båda varven och lärde henne dessutom lite halvt galoppskänkeln igår. Hon fattade nästan direkt bara jag gav henne skänklen och smackade som jag brukar när hon ska fatta galopp så gick det super! Mamma fick dock hålla i longerpisken för att hon skulle fatta att jag menade allvar, att hon faktiskt skulle galoppera :P Hon var iaf jätteduktig :)

Fashion fick sig ett litet hoppass på den stora banan och roligt var det. Hon protesterade lite i början bara men det var för att sadeln börjar trycka lite på manken, hon har blivit större däröver. Så fårskinnspadd på tills vi antingen hittar en annan eller lyckas banta henne, vilket inte är så trovärdigt med den magen hon har. I vilket fall som så hoppade hon både trippelbarr och banken på det höga igår. Trippelbarren var superkul eftersom hon får länga sig och det gillar hon. Hon gillar inte att krypa ihop över ett litet räcke utan hoppar bäst på oxrar :) Allt gick iaf bra!

I morse när jag vaknade hade jag riktigt asont i magen. När mamma kom så gick jag på toa och gick sen tillbaka till stugan. Så när mamma sa att vi skulle gå upp och äta så jag fick lite mat i mig innan jag tog en värktablett annars spårar magen ur helt. Då började jag svettas och få svårt för att andas och så här. På vägen bort till toan, det är kanske 40 meter typ? Under tiden vi gick dit svimmade jag av lite och sa sen att jag var tvungen att gå på toa. Vi gick dit och väl där kräktes jag. Sen började det pipa och tjuta i öronen och därefter brusade det som satan så jag höll på att bli galen. Efter ett tag började jag också svettas så fruktansvärt så det rann av mig och det gör det inte ens en riktigt varm sommardag och jag så går i tjocka vinterkläder. Riktigt hemskt var det.

Fick i mig typ två mustuggor med rostat bröd innan jag blev tvungen att spy igen sen gav jag upp. Så mamma hjälpte mig ner i stugan och sen sov jag till ca klockan 18, så sju timmar till efter natten då jag sov nio typ. Vaknade när Krille skulle till jobbet sen strax innan 6 och bad sen mamma komma och hjälpa mig upp igen. Jag kunde iaf gå hela vägen till cafeterian och fick i mig två rostade brödskivor med endast smör på. Det är allt jag ätit idag för nu är klockan så pass mycket som 20:45. Mamma ska snart longera Ma Cherie så jag får titta på idag. Jag är för sjuk för att orka, med blodtrycksfall och blodsockerfall på samma gång. Mamma sa det att jag faktiskt svimmade för jag stannade bara och ögonen rullade in i huvudet på mig och sånt innan jag kunde gå vidare. Usch! Kändes läskigt faktiskt =/

Nu är jag iaf lite bättre, men vi hörs senare kanske. Tänkte att jag kunde fota/filma Mie när hon ska longeras snart. Krille slutar kvart över tio så han kommer snart också :)

Hade hade så länge!
Fashion hoppar bank :)




The Script - Break Even

While I'm finding out who I'm gonna be.

Då var dagens andra ridpass avklarat men mellan det så löshoppade jag Ma Cherie och hon var superduktig! Jag sprang med henne runt två ggr innan jag släppte men hon förstod direkt vad hon skulle göra :) Höjde upp till 1 m och stannade där men hon tyckte det var superduperkul så hon hoppade över med GOD marginal om man säger så, tror hon var 30 cm över. Lite träning bara och så så hon får upp sina framben över hinder sen jävlar hoppar hon höghus :D

Dressyrpasset med Della gick bra, hon börjar förstå detta med att inte springa på för mycket och istället vila på steget samt använda sina bakben. Galoppen var inte bra i början men vi red ett ruter ess över ridbanan och fick henne samlad i slutet så det gick bra ändå :)

Nu blir det snart grillat tills vi väntar på bröderna Hallströms återkomst. Vet inte om Mie kanske ska komma ut och ridas idag med, hon har dock varit ute i hagen halva dagen och löshoppades sen så hon kan vara trött i ryggen. Nä, hon får vila idag ifrån sadeln och mig! :)

Hörs senare, hade hade!




Miley Cyrus - Wherever I go

When a heart breaks, no it don't break even.

Andra dagen på träningslägret har börjat, klockan är nu 11:58 och jag har precis ridit första passet. Men jag tänkte berätta mer om igår :)

Igår, när alla kommit, fikade vi och skrev upp våra mål. Därefter fick vi beskriva oss själva med olika ord och hur man skulle vara för att hantera hästar. Sen diskuterade vi olika ords betydelse och hur vi tolkade dem och så.

Senare red vi vars en privatlektion i dressyr för Torun. Jag red som nummer tre så jag hade lite mer än en timme på mig innan jag skulle rida så jag tog istället ut Ma Cherie och longerade henne först och hoppade sen upp och skrittade olika vägar. Efter ett tags skrittande red jag in på en volt runt mamma och travade lite :) Jätteduktig var hon, skötte sig exemplariskt. Så jag tyckte det räckte. In med henne och ut med nästa häst.

Della var jätteduktig hon med, hon var lite stel, seg, loj och gick inte riktigt fram i början men efter lite aktivering gick hon bra med bakbenen under sig och jobbade på riktigt bra!
Galoppen var skitfin, fattningarna var samlade och detta gjorde att galoppen blev samlad. Jag behövde inte göra något ens, mina tyglar var lösa vid vissa tillfällen och hon gick ändå i form och samlat. Det kallar jag rida med säte! De idioterna som säger att jag bara rider med mina händer kan ju få sig en knäpp på näsan när hästen går i form och samlat utan sträckta tyglar ;)

Senare på kvällen skulle vi berätta historier men jag var så trött så jag gick till stugan vid 1 och somnade strax efter. Jag märkte inte ens när de andra kom x)

I morse gav vi hästarna mat och åt själva frukost sen. Vid 10 sen så red jag och Louise första passet. Kul med lite hoppning och Della tyckte det var superduper med lite höjder!! Hoppade bana och det gick bra. De höjde sen till 1 m och då stannade Della på första hindret. Tryckte sen till henne sen jävlar hoppade hon! Det var allt som krävdes, en extra skänkel. Hoppade hela banan på 1 m och det gick utmärkt. Nu kändes det liksom riktigt att hon fick ta i lite och hoppade skitbra, verkligen.

Nu har jag precis tagit in henne i boxen och mockat hos henne och Ma Cherie. Ska snart ut och ta in Ma Cherie igen, innan hon och Loppan hoppar över stänget. Man vet aldrig ;) De har redan hoppat över till de andra hästarna så vi får hoppas att de inte hoppar vidare :P

Vi hörs senare! Kan bli dåligt med bloggande nu på lägret, men det är för att jag faktiskt måste umgås lite med de andra också ;)

Hade hade sålänge!




Bildbomb - Dressyr med Fashion





Oh, darling, I wish you were here.

Måndag idag och mycket att göra. Stängsel skulle fixas, stallet städas, två hästar ridas (dock fick vi hoppa den ena då det blev alldeles för sent för att rida henne) och sen är det träningsläger som börjar imorgon, då blir det mycket grejs att fixa.

Ja, stängslet till Chamaro och Harboe blev iaf fixat så nu kan de också vara ute på nätterna. Ponnyhagen har äntligen fått ström så nu kan Pia också vara ute utan att hon sticker. Sen får vi fixa resten nu i veckorna som kommer.

Della fick sig ett dressyrpass idag på dressyrbanan. Hon var lite loj och seg i början men tände till när jag började träna galoppfattningar (hon tycker det är kul på ngt konstigt sätt) och i slutet gjorde hon dem riktigt bra! Jag behövde bara lägga bak ytterskänkeln och då fattade hon mjuk, lugn, samlad galopp. Red faktiskt med halvlösa tyglar och tog inget alls i henne vid avsaktningarna och ändå gick hon ner från galopp till skritt bara genom mina vikthjälper. Är det något den hästen hatar så är det hård hand.

Mie fick longeras idag efter styrelsemötet så jag fick inte ut henne förrän efter elva = inget lyse i ridhuset. Longerade i paddocken med lamporna bara och hon skötte sig bra. Gick med henne sen på dressyrbanan så hon fick kika på staketet. Det var superläskigt i början men det blev bättre. Sen råkade hon sparka till lite grus så det lät på det och då jävlar kastade hon sig bakåt men jag hade longerlinan på så det va lugnt. Sen gick jag och sparkade grus på det medvetet och struntade i att hon ryckte till, till slut brydde hon sig knappt :)

Nu håller jag på med bilderna på Fashion. Tar ett tag eftersom jag inte kommit på ngt sätt att ladda upp flera samtidigt, men vi jobbar på det ;)
Hade sålänge!
Smakprov:





Owl City - Vanilla Twilight

I said I need you, I need you to understand.

Ja, söndag idag. Glömde ju säga att jag red ett dressyrpass på Fashion i fredags och den mesta av tiden gick hon snyggt och bra, men efter ett tag blev hon trött på det och gick mest och drog i bettet, uppåt, neråt, åt sidan, överallt. Så jag fick rida lätt ett tag och aktivera henne igen men för det mesta gick hon bra! Hon börjar blir riktig duktig på att lyssna på halvhalter och mitt säte för jag stannade henne direkt från galopp till skritt med ett travsteg emellan. :) Fick lite bilder men har inte lyckats lägga in dem än för jag har ingen sladd här, men förhoppningsvis kommer det en bildbomb ikväll :)

Red henne en runda i skogen igår också förresten. Först red jag igenom henne i paddocken och hoppade lite, inga höjder men långa vägar så hon fick lära sig att hålla samma tempo även på de långa sträckorna :) Det gick bra, därefter red jag och mamma ut en skön runda i skogen med en lång galopp, tror vi galopperade en sträcka på uppåt 800-1000 meter lång :)

Lät henne stå inne sen för myggen och släppte inte ut henne förrän vid halv 12 igen när myggorna lagt sig lite och eftersom jag och Krille sov här inatt så gick det bra. Missy såg lite förnärmad ut bara när vi släppte ut Fashion igen efter att ha låtit henne vara ute helt ensam i några timmar. :P Det såg ut som hon sa "Inte EN gång till!" typ :P

Idag, söndag, släppte jag ut Mie lite i sjukhagen för det har äntligen växt lite gräs där som de kan beta även om de inte kan vara ute pga ingen ström. Ma Cherie sticker direkt därifrån då. Tog in henne för ett tag sen och släppte Chamme där ist. Och Ma Cherie var tvungen att komma in efter ett tag när hon kom på att gräset var mycket godare på andra sidan, om ni fattar vad jag menar ;)

Men nu ska jag försöka gå ut och göra nånting, vet inte vad men det märker vi väl ^^
Ni får en gammal bild på Fashion så länge





Travie McCoy - Need You

"Inte-hemma"-blogg :)

Haha, ny kategori kanske?

Som ni kanske förstår är jag inte hemma. Jag är hemma hos Krille och Danne i Åstorp, fastän Danne inte är hemma. Krille är just nu i duschen, eller så har han precis kommit ut, jag vet inte (:

Nu ska vi käka frukost på ngt fik, vet inte var. Sen blir det Perstorp :) Senare ska jag nog rida Fashion, och ikväll nån gång blir det smörgåsätande för mig och min avslutning :D

Krille är strax klar nu, så vi hörs lite senare :D Jag har min dator med mig överallt nu så jag kan blogga från överallt, i bilen om jag vill :P eller inte riktigt, för jag behöver ett eluttag, eftersom batteriet är kass på den. Får försöka hitta ett nytt till den :)

Men vi hörs sen! Hade hade :)





It's not over, it's not over, it's never over.

Mja, igår eftermiddag slutade jag nian. Det var en tråkig och rolig dag samtidigt. Jag grät inte förrän 9D gick upp, då tittade jag ner i golvet och mindes alla tider vi haft tillsammans och okontrollerat trillade tårarna. Jag gjorde dock inga fula miner utan jag fällde mest bara tårar.

Kramade om ett par stycken efter och gick ut där ute. Mötte min familj och pojkvän och lite senare gick vi till bilen och körde först hem Stoffe och sen vidare ner till stallet och hälsade på Torun. Jag var precis påväg till Ma Cherie när Simon ringde och sa att vi var tvungna att åka hem för det var någon minibrand i lägenheten snett under oss. Så vi åkte hem och fick stå ute på gräsmattan i typ 45 min -.-'

När vi väl fick komma in så hämtade bara mamma sin plånbok sen åkte vi ner på amigo och åt. Gott som fan med kycklingrulle! (y)

Sen åkte vi hem och jag fick byta kläder innan vi stack till Julia. Sen var jag där till 11 typ, innan jag stack för jag pallade inte va kvar x)

Hem och sova och vaknade nu vid 11 igen :) Ska äta kycklingrulle och dricka mjölk till frukost, healthy healthy (y) sen ska jag ner till min saknade älskade häst, för jag har inte träffat henne sedan i tisdag :'( Jag saknar henne!! <3




Secondhand Serenade - It's Not Over

Bildbomd #1 - Toblerone, Gogo och Lady Princess

Toblerone, sto, e: Cappuchino - Donelli - Bellini - Wartung, född 24 april 2011. Inte planerat. :)
Goliat, valack, född 1987, Daniels doppresent, de är lika gamla.
Lady Princess, sto, e: Donelli - Bellini - Wartung - Ceylon, född 2007, mamma till Toblerone.
Goliat, fölpassare."När kommer ni?!""Nu kommer de nog..""Mamma, måste du alltid äta?!""Hej hej :]""Varför sitter du på marken med den där saken? :)""Får väl posa lite då (a)""Men nu får du sluta och leka med mig istället!" "Javisst fölis, men inte okej att du hoppar på mig ;)""Jag kan väl stå såhär?""Men nu busar vi igen :D""Är du beredd? ;]""För nu anfaller jag igen! :D""Oh, klia lite.."

Man kan verkligen se hur hon tänker :P





Bildbomb - Hoppträning

Tänkte börja med de första bilderna. Har inte orkar ladda upp så många från träningen med några stycken iaf! :)






You've got every right to a beautiful life.

Tisdag och Utklädningsdag! I typ 25 graders värme och hög luftfuktighet kan det ju inte vara roligare att ha på sig en tjock, tung, marinblå, gammal uniform från typ 1800-talet. Jag hoppas ni känner av min ironi. Men vad gör man inte för lite foton?

Lite roligt var det ändå för jag hade rullsporrar på mig som klingade vid varje steg jag tog och det var många som tyckte om den. Kul ändå :)

Mamma håller på för fullt med min lilla avslutningklänning i köket medans jag sitter vid datorn och latar mig, hehe (a) Nej men, jag vet inte vad jag kan hjälpa till med och sen tror jag hon arbetar bäst när ingen stör henne, så tror jag! Men det blir massor bra :) :) :)

Just nu i skrivande stund håller jag på att ladda upp bilder till bloggen på en annan sida som senare ska bli ett antal bildbomber från de senaste dagarna. Har fyllt nästan hela kameran men fölbilder, hehe, så det finns lite grann ^^ Men bra blev dem. Har inte ens lyckats lägga in alla än (a)

Senare idag ska jag ner och ta hand om min lilla hest. Hon har fått vila ganska mycket nu på senare tid, men jag tror att hon bara mår bra av det. Hon är ju trots allt bara hanterad sen februari typ och hon har jobbat hårt hela tiden och förstår mer och mer av vad man gör så hon har fått ha en liten slappevecka där jag bara gått med henne eller lekt i ridhuset. Har även börjat träna Join Up med henne lite så hon ska komma när jag kallar och gå efter mig, stanna när jag stannar och liknande. Hon står även stilla i gången utan linor under tiden som jag gör vi henne så hon har varit jätteduktig som lärt sig så mycket på så kort tid.

För ett par veckor sen var jag ute och gick långa runder med henne med mycket annorlunda miljö; Staket, broar, vattenpölar, brunnslock, villaområde, vattenfall med bro, parkbänkar, trottoarkanter, övergångsställen och mycet mycket mer och hon gick snällt över allt, bara jag gick före. En gång longerade jag henne lite igenom en stor vattenpöl som jag gått igenom precis innan och hon sprang snällt igenom den i alla tre gångarterna, så hon är verkligen jätteduktig. Så nöjd över min lilla prinsessa! :)

Nu ska jag ladda upp fler bilder så kommer det några bildbomber sen, eller en stor :) Hade hade!
Smakprov







Selena Gomez & The Scene - Who Says

Bildbomb - TH's stall.

Här är bilderna från Toruns stall :)
Stallet, sett från hagen. Till höger ligger det gamla mjölkrummet, till vänster Goliats box. Rakt fram kan ni se hingsten och en fölbox till vänster om honom. Prinsessans och fölets box ligger där sopkvasten står.
Foderkammare/Sadelkammare kombinerat. Till vänster i bilden ser man andra sidan av Goliats box, till höger ser man en gjuten vägg, bredvid går vägen in till lägerrummen.
Gången in till lägerrummen. Till vänster ser man en del av foder/sadelkammare och till höger finns Loppans gamla box, den enda boxen utan galler.
Stallgången sedd från hingstens box. Till vänster ser man Ma Cheries gamla box och bredvid den finns Princess och Toblerones box. Till höger är Loppans gamla. Rakt fram går vägen ut till hagen.
Från gödseldörren. Till höger finns Loppans gamla box, till vänster finns fölboxen och bortanför den ligger hingstens box. Rakt fram syns den främre stalldörren och till höger om den ligger Ma Cheries vinterbox.
Sett från stalldörren. Till höger hingstens box, till vänster Mie's vinterbox. Rakt fram finns gödseldörren.

Det var Toruns lilla mysiga stall! Jag trivs rättså bra i detta stallet faktiskt :)

Senare kommer en bildbomb från de senaste dagarna :)



Today I don't feel like doing anything.

Känner att jag försummat min blogg lite den senaste veckan :/ Förhoppningsvis blir det ändring på det nu, eftersom vi har lov i fyra dagar till! Har haft det en dag nu och det är så skönt, för nu kan man fixa och trixa hemma i Boalt hela dagarna :) Blir en visning av Toruns lilla stall imorgon här eftersom jag fotade idag efter att Danne, Tobbe, Krille och Simon hade rensat upp och städat hela stallet så nu blev det helt plötsligt tre ggr större ;)

Har dessutom fått massvis med bilder på fölet, eftersom jag äntligen lyckats få med mig min kamera hit! Men det får bli ett par bildbomber imorgon istället, då jag är sjukt trött nu klockan snart halv tolv på natten :P Men då får ni bildbomber på fölet, stallet, kanske något annat med :P Vem vet? ;)

Men nu tänkte jag vara lite social med min pojkvän och hans familj ett tag :) Så vi hörs imorgon! Hade hade! :D




Bruno Mars - The Lazy Song

RSS 2.0