Oh, darling, I wish you were here.

Måndag idag och mycket att göra. Stängsel skulle fixas, stallet städas, två hästar ridas (dock fick vi hoppa den ena då det blev alldeles för sent för att rida henne) och sen är det träningsläger som börjar imorgon, då blir det mycket grejs att fixa.

Ja, stängslet till Chamaro och Harboe blev iaf fixat så nu kan de också vara ute på nätterna. Ponnyhagen har äntligen fått ström så nu kan Pia också vara ute utan att hon sticker. Sen får vi fixa resten nu i veckorna som kommer.

Della fick sig ett dressyrpass idag på dressyrbanan. Hon var lite loj och seg i början men tände till när jag började träna galoppfattningar (hon tycker det är kul på ngt konstigt sätt) och i slutet gjorde hon dem riktigt bra! Jag behövde bara lägga bak ytterskänkeln och då fattade hon mjuk, lugn, samlad galopp. Red faktiskt med halvlösa tyglar och tog inget alls i henne vid avsaktningarna och ändå gick hon ner från galopp till skritt bara genom mina vikthjälper. Är det något den hästen hatar så är det hård hand.

Mie fick longeras idag efter styrelsemötet så jag fick inte ut henne förrän efter elva = inget lyse i ridhuset. Longerade i paddocken med lamporna bara och hon skötte sig bra. Gick med henne sen på dressyrbanan så hon fick kika på staketet. Det var superläskigt i början men det blev bättre. Sen råkade hon sparka till lite grus så det lät på det och då jävlar kastade hon sig bakåt men jag hade longerlinan på så det va lugnt. Sen gick jag och sparkade grus på det medvetet och struntade i att hon ryckte till, till slut brydde hon sig knappt :)

Nu håller jag på med bilderna på Fashion. Tar ett tag eftersom jag inte kommit på ngt sätt att ladda upp flera samtidigt, men vi jobbar på det ;)
Hade sålänge!
Smakprov:





Owl City - Vanilla Twilight

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0