Tacatabro!

Tjena! Längesen sist nu, anledning: Har varken ork, lust eller tid att skriva så mycket. Dessutom går livet före faktiskt. Därför kommer bloggen bli dåligt uppdaterad lite framöver, helt enkelt för att det finns viktigare saker i livet. :) 
Tänkte bara flika in en sak. Jag såg en bild innan som visade 2010's vintershow. Det var en grymt rolig show, som jag tyvärr blev sjuk precis inna (med min tur). Ändå så framförde jag flera nummer, med min dåliga hals. Jag kommer ihåg att min och josses duett sjöng jag med en halstablett i munnen, inte för att någon hörde det ;) Pro! hahah!
Förra året blev det tydligen ingen julshow. Tycker faktiskt att det är tråkigt att skolan inte lyckades fixa det, eftersom det är i princip det enda vi har att komma med. Och vi som var bakom scenen jobbade grymt mycket, iaf när vi var med. Den sista veckan hade vi extrarepetitioner varje dag efter skolan nästan. Någon dag hade vi det till och med under en håltimme, då vi egentligen skulle haft sovmorgon. Vår "generation" var så driven hela tiden och vi gjorde alltid vårt bästa. Jag tycker det är synd att inte dagens elever där tar det på lite mer allvar och bryr sig lite mer om det, eftersom vi vet hur mycket jobb det innebär. Men, det verkar inte som om alla är lika drivna som vi var. 
Däremot finns det dom, speciellt dagens 9:or som var med i showen, som vet hur det var. De tror jag fortfarande är drivna. Det är de som jag tycker mest synd om, för de fick bara vara med om det två ggr, och sen sabbar andra människor det. Jaja, de gör som de vill såklart, men atmosfären är inte densamma på den skolan, den saken är klar. 
Enough med det tråkiga, ni får ha det så bra, så kör jag en liten update när jag känner för det! :)

RSS 2.0