Ändrade planer

Igår blev det lite ändrade planer när det gäller Mache!
Ridlägerbarnen hade hoppat en liten bana inne i lilla ridhuset för att träna sig på vägar och att hoppa flera hinder i följd. Sen lät vi banan stå kvar, och jag bestämde istället lite snabbt att Mache skulle få hoppa!

Det var ett tungt pass, Mache var lagom pigg men det här med hoppning kräver lite andra muskler, så hon var ju lite ringrostig. Däremot hoppade hon HÖGT över det första hindret haha. Iaf, hon blev snabbt trött och jag hoppade alltså inte så länge, hon ska ju fortfarande tycka det är roligt att hoppa och inte att det är jobbigt. Men hon var jätteduktig och sträckte ut sig ordentligt på ena sidan som var liite fel avstånd för hennes galopp, men hon slog inte ner en enda bom! Duktig polle :))
Idag får hon få sig ett litet enkelt pass, skritt och trav eller något, mest för att få bort träningsvärken som hon förmodligen fick :) Hon var så trött att hon inte ens orkade svara Loppan när hon gnäggade på henne i hagen. Då är hon trött! :)

Idag är det också sista dagen för barnen, sen är det inte ridläger förrän nästa helg, då det är vuxenridläger. Så vi hörs väl senare! På onsdag ska jag förhoppningsvis till Liseberg med Krille, Emma och Henke :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0