The one that got away.

Idag har det hänt massor!
Till att börja med så red jag Harald i skolan. Han va grymmefin men stark som en oxe (a) Haha, inte lätt för lilla mig, men med Britt-Maries råd så lyckades vi ganska bra faktiskt :)
Efter så hade vi matte direkt. Jag räknade tre tal i jämnfört med förra lektionen då jag räknade fram tre avsnitt x) Haha, är det ekvationer så är det!
Lunch efter det och sen hade vi Klassrådstid. Två enkäter att svara på och sen slutade vi.
Här kommer det tråkigaste på dagen. Vår buss var sjukt jävla seg. Han var försenad med 6 minuter! När vi kom till knutan äntligen, så var klockan nästan 47 men vi satsade. Jag runade ner in och nerför rulltrapporna. När jag kommer ner och kastar upp de två sista dörrarna så rullar tåget iväg :( Jag bara "Nej! Nej nej nej!" Sen kom vi ut, jag tog en bild och sen kastade jag mig på golvet och sa "Jag DÖR nu!" Haha, så jävla segt :( 
Jaja upp igen och byta spår. Kom hem 15.03 istället för 14.32 som jag skulle gjort annars. 

Jag gick direkt ner till stallet. Tänkte egentligen rida Ma Cherie och träna lite dressyr på henne. Men sen kom jag på att jennyträningarna började idag så hon fick vila istället. 
Torun bar mig dock att rida igenom Pia lite så hon inte skulle springa på som en tok hela tiden. Det gick super och hon var skitfin verkligen! Jag red med på lektionen och fick leda de små ryttarna, och även fast Pia var pigg så höll de sig nära ändå. Duktiga små tjejer! 
Pia var så grymt fin på slutet och det var en fröjd att rida henne. Fina lilla häst! Och för er som inte vet så är Pia en b-ponny ;)

Därefter red jag Harboe. Honom hade jag inte ridit på ett tag, så lite stel var han men han har blivit mycket starkare. Torun berättade att han inte gått så mycket men de gångerna han gått så gick han fint. Bommar var det inga problem med, han riktigt tog dem till sig och jobbade över dem utan att springa iväg efteråt! :) Fina ponny! Han är tillsalu, btw, om någon är intresserad? ;)

Nu har jag iaf kommit hem och fått något i magen. Jag ska sätta mig och göra en header till Cherie nu och sen ska jag duscha, torka håret, kanske platta det och sen ska jag sova! Ändå har jag sovmorgon imorgon ;) haha!

/Linnea

Kommentarer
Postat av: Louise

hej!

vad ska du ha för Harboe?

Jag red under några år då jag vart 14-18, kanske 19-20 också.

Kul att se att han har de bra !! :)

MVH

2012-01-24 @ 18:00:31
Postat av: Rebecca Eisengarten

Hahah ja sätet var bäst! synd ni inte tog med det ut hahhaha! <3

2012-01-25 @ 08:54:28
URL: http://rebeccaeisengarten.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0