JAAAA!!

Jerringpriset gick till Rolf-Göran!! Så jävla bra, fyfan va han är värd det! Han är värd så mycket mer än så men det är en bit på vägen iaf ;)
Detta är så förbannat bra för ridsporten också, det är fan ingen enkel sport. Visst alla kan bli skadade men inom ridsporten är det inte bara människan som kan bli skadad utan även hästen. Den hästen som bär ryttaren i vått och torrt och gör så att man blir sjukt stolt som ryttare.
Roffe är så bra på alla sätt, han är trevlig, han är inte uppnosig eller stor i korken för att han är världsstjärna, och han rider så mjukt och fint. Jag såg också det på Falsterbo, när han red Quintero på vanligt tränsbett och inga skarpa stänger eller kedjor. Så jävla grym är han!
Detta är verkligen en stor milstolpe i ridsportens historia. Ingen utomstående kan förstå hur jävla stolt och nöjd man är som lägger ner sitt liv till den sport som värderas så lågt som ridsporten gör. Och hur rörd man blir när en av "våra" stjärnor hyllas av svenska folket i svensk tv. Detta är stort, och större kommer det att bli. Det är dagar som dessa då man vet att man valt rätt, att man gjorde rätt val när man valde att skilja sig från mängden och börja rida. Rolf-Göran Bengtsson är och kommer alltid vara ridsportens hjälte.

/Linnea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0