Ibland

Jag fattar inte varför men på något sätt lyckas alla mina dagar förstöras på ett eller annat sätt.
Ibland vill man bara försvinna och önska att man aldrig blev född, så hade nog vissa personer mått fan så mycket bättre.

/Linnea


Kommentarer
Postat av: stella

halloj, vill bara fråga; varför lägger ni ungdomar så mycket tid på det som inte fungerar och personer som inte tycker om er???

jag slår vad om att ifall ni ransakade era liv och spaltade upp dem i bra och dåligt så skulle ni se att övervägande är bra + att ni behöver lära er att vara tacksamma även för det lilla, inte bara det stora. börja med basic - har jag kläder? är de oftast rena och hela? har jag tak över huvudet? har jag mat för dagen? osv osv

bekymra er istället för alla som tycker om er, för om ni inte gör det då försvinner de oxå.

fokusera på det som är bra, då blir det som är mindre bra mindre viktigt.

jobba på er själva istället än att ni försöker ändra på andra och fokusera på att uttrycka er övervägande positivt, det minskar den negativa känslan i kroppen.

jobba på att uttrycka er positivt om era medmänniskor, då kommer er mentala status att bli mer positiv och du kommer att bli mer älskvärd själv.

acceptera er själva för då blir det lättare att acceptera andra.

älska dig själv, annars kan du inte älska andra.

ju mer positiva omdömen du ger dig själv och andra desto enklare blir ditt eget liv, för om ni fokuserar på det som är negativt då blir livet helt enkelt tradigt och svårt.

det kommer alltid i era hela liv finnas personer och situationer som man tycker mindre om, men oftast finns dessa till för att vi ska lära oss något om oss själva.

etc etc etc

skrivit i all välmening.

och som en mentor sa till mig "du har det som du tar det" och om du kommer på vad han menar vill jag bara säga grattis, för då vet du att du kan välja.

2011-11-18 @ 06:28:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0