Well, I never saw it coming.

Idag var det städdag för alla medlemmar i Perstorps kör- och ryttarförening. Så kl 11 infann vi oss på anläggningen där vi fick lite uppgifter.

Jag, Josse och busig rensade den lilla parkeringen från skit och även bland buskarna. Sen la jag tillbaka en hörna i gräset som blivit uppriven av snöplogen i vintras. Sen kom en och drog upp en buske så det blev ett stort hål där som vi rensade, fyllde igen och jämnade sen. Krattade upp en massa kottar sen som kommit ifrån den och slängde.

Sen gick vi ner och hjälpte Josse och Cissi med alla hinderstöd. Vi kollade vilka som var likadana, rensade vagnen ifrån de som var sönder eller udda. Sen la vi tillbaka alla rätt så det blev ett system i hinderstöden. Till en början stod jag uppe på vagnen och tog emot och la dem rätt. Men det blev för mycket sen så Josse fick stå där, som är långt mycke längre än mig :P Sen slängde vi ner lite bommar som skulle målas och gick upp med dem till toaletterna typ.

Lite lunch och sen fixade vi i hinderskjulet. Fredrik och Ida klättrade upp på vagnarna och organiserade med plankorna på takbjälkarna så vi kunde få upp fler där. Sen skulle vi byta ut fötterna på ett par hinderstöd så kommer Pålle:
"Men vad ska vi göra med dem?"
Cissi - "Vi måste sätta på skenor på dem nya för de gamla är inget att ha"
Pålle - "Varför inte det?"
Cissi - "Ja, hur ser fötterna ut tycker du?" *Pekar*
Ida, Erica och Josse - "Bra, Cissi!"
Haha ägd :p
Sen skulle vi lägga upp ett par målarbord där också. Pålle bara:
"Där är en trappstege i pannrummet"
Cissi - "Linnea, spring!"
Pålle - "Ja, spring du som är ung och vacker"
Fredrik - "Jag springer!"
Pålle - "Ja, du är en redig man du"
HAHA! Okej. :P

Nej men vi hade rättså kul. Lite roligt var det ändå när Ida sa till Fredde att hans skjuts var där så han jobbade på övertid. Han bara "Jaha! :o" Jag - "Haha han tycker det är så roligt att va här så han jobbar extra" Då bara flinade han x) Vem kunde tro att samhällstjänst var så roligt? ^^ haha.

Efter allt arbete hade vi ett litet medlemsmöte med de som kom. Lite information om tävlingarna och alla funktioner det finns där. Tog ca en timme. Därefter var vi klara där för dagen :) Så nu är det ganska fint på anläggningen faktiskt!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0