Dressyr med Apan

Dagens ridpass blev en dressyrlektion med Fashion aka Apan. Hon var som vanligt väldigt märrig i början och man får verkligen rida med hela kroppen förutom skänklarna för att hon ska bli intresserad. Lägger man till skänkeln samtidigt som man har kontakt i tyglarna så stannar hon så hon är lite komplicerad. Men det gick efter ett tag och i galoppen var hon jättefin, då kunde jag öka henne på långsidorna(ca 36m) och korta på kortsidorna(ca 16m) Så efter ett tag var hon jättefin. Men hon behöver ridas fram typ 20 min innan lektionen börjar för att hon ska bli rolig att rida på på lektionen sen :P
Chamaro reds av Daniel idag och sedan utav hans bror Tobias. Såg bara när Danne red eftersom vi red på samma lektion men jag tror han gick bra med Tobbe med, för han hade iaf inte trillat av :P Plockade bara av lindorna efter och la på täcket :)
Fodrade i stallet och fick sedan skjuts hem av Daniel. Snäll människa det där, när han vill :P Nej, för det mesta är han faktiskt rätt rolig, allra roligast när han är koncenterad för då fräser han åt allt och alla x) 
Imorgon blir det först hopplektion med Fashionita, därefter ledare på nybörjarlektion och till sist rida Chamaro :)


Kram Linnea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0